Sony Xperia 5 Magnet Case Bears

Sony Xperia 5 Magnet Case Bears

€ 19,95
nog 18 op voorraad
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden *
Klantscore 9.3 met 9.700+ reviews
Gratis verzending in NL en BE
Bedrukt in ons eigen magazijn in NL

Vergelijkbare producten

Op dit hoesje vind je een bereschattig ontwerp! Vergeef ons de woordgrap, maar hoe moeten we dit lieve ontwerp anders omschrijven? Op dit knuffelige ontwerp zie je leuke, getekende beertjes in vrolijke kleuren als geel, blauw en roze. Dankzij de contrasterende witte en zwarte beertjes vallen de felle kleurtjes nog meer op. Al met al is dit Magnet Case voor de Sony Xperia 5 een perfect hoesje voor de knuffelberen onder ons. Dit populaire smartphonehoesje met het Bears-design heeft één vakje voor een pasje of briefgeld en is aan alle zijden bedrukt. Met de standcase zet je je telefoon gemakkelijk neer, zodat je je handen vrij hebt als je bijvoorbeeld een video wilt kijken. De binnenkant van de standcase is van grijs PU-leer. Dat is fijn, omdat je daardoor niet snel vlekken ziet op je hoesje.

8720215388947
B2Ctelecom
Hoesjes
Geen extra valbescherming
Kunstleer, TPU
1
Book Case
Ja
Geen personage
27 mm
188 mm
Geen sportclub
30 g
129 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

7 / 10

Het hoesje is oké. Visueel is het matig dat het gat voor de camera heel groot is, maar mijn camera bump zit helemaal linksonder in het gat en is nét niet bedekt. Verder is de rand en naad van de hoes lastig in combinatie met de vingerdrukscanner. Het randje zit in de weg voor het goed plaatsen van mijn duim op de scanner. Het hoesje is verder stevig, goed afgewerkt en de telefoon zelf past er goed in. Daarom: wel oké.

op 14-04-2023 om 16:05

10 / 10

hoesje niks mis. pas perfect en goede kwaliteit

op 28-02-2023 om 14:49