Samsung Galaxy S20 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S20 accessoires

Samsung Galaxy S20 hoesjes

De Galaxy S20 is het nieuwste paradepaardje in Samsung’s stal van topsmartphones. Met een surplus aan rekenkracht, haarscherpe camera’s en een fantastisch ontwerp belooft de S20-serie net zo’n succes te worden als de populaire voorganger S10. Eén ding is in elk geval zeker: een toestel als dit vergeet je niet te beschermen met een stevig en stijlvol telefoonhoesje!

Voor een hoogwaardig hoesje voor je hagelnieuwe S20 ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Onze hoesjes zijn gemaakt van de beste materialen, bieden langdurige bescherming tegen val-, kras- en stootschade en vallen op door hun strakke pasvorm en oogverblindende design (dat je bij ons ook helemaal zelf kunt ontwerpen!).

Welk telefoonhoesje kies jij voor je Galaxy S20?

Je Galaxy S20 kun je op vele manieren gebruiken. Het fantastische scherm biedt filmliefhebbers bijvoorbeeld de ultieme kijkbeleving, terwijl ook fanatieke gamers door de enorme rekenkracht ruimschoots aan hun trekken komen. Het is daarom goed om bij het kiezen van een telefoonhoesje rekening te houden met de manier waarop jij je smartphone wilt gebruiken.

Wil je bijvoorbeeld veel films of video’s kijken? Kies dan voor een handige stand case, waarmee je de telefoon horizontaal kunt neerzetten en zelf je handen vrij houdt. Een boek- of fliphoesje is juist weer handig om makkelijk pasjes en briefgeld mee te nemen en een TPU case (in combinatie met een goede screenprotector) biedt de meest onopvallende en minimalistische bescherming.

Zelf een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S20 maken?

Zoals gezegd kun jij het telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy S20 bij B2C Telecom helemaal zelf ontwerpen. Onze Phone Case Designer is hiervoor bij smartphonebezitters een zeer populaire optie. In een handomdraai voeg je hiermee bijzondere teksten of onvergetelijke vakantiefoto’s toe aan je hoesje. Je bepaalt helemaal zelf hoe het eindresultaat eruit komt te zien!

Natuurlijk heb je bij het maken van je eigen hoesje voor de S20 nog véél meer ontwerpopties. Zo kun je special fx, clip art en diverse kleuren en patronen toevoegen om van je zelf ontworpen telefoonhoesje een waar kunstwerk te maken. Het is trouwens niet alleen geweldig om een hoesje te ontwerpen dat echt bij jou past, maar ook om het als uniek cadeau aan iemand anders te geven!

Samsung Galaxy S20: hoesjes en andere accessoires

Bij B2C Telecom kun je meer accessoires voor je Samsung Galaxy S20 kopen dan alleen een origineel telefoonhoesje. Zo bieden wij ook handige houders voor op je fiets en transparante screenprotectors die het scherm van je telefoon gegarandeerd krasvrij houden. Al onze producten zijn door ons met zorg geselecteerd op een combinatie van de beste kwaliteit en lange levensduur.

Wil je graag zelf een telefoonhoesje maken voor je Samsung Galaxy S20? Begin dan direct en ontvang je hoesje bij bestelling vóór 17:30 uur de volgende werkdag al in huis! Ook kun je kiezen voor een van onze vele trendy hoesjes met een kant-en-klaar design. Bekijk bovenaan deze pagina ons uitgebreide assortiment telefoonhoesjes voor de S20 en sla nu je slag!