Samsung Galaxy S20 Leuk Hoesje Cartoon

Samsung Galaxy S20 Leuk Hoesje Cartoon


Kies je uitvoering (2)
€ 27,95
€ 24,95
nog 69 op voorraad
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden *
Klantscore 9.3 met 9.700+ reviews
Gratis verzending in NL en BE
Bedrukt in ons eigen magazijn in NL

Vergelijkbare producten

De cartoons op deze design hoesjes maken van jouw smartphone een vrolijke en opvallende verschijning. We beschikken over verschillende cartoons, zodat de opdruk er lekker gevarieerd uitziet. Het design kunnen we op jouw verzoek bedrukken op een boekhoesje. Een Samsung Galaxy S20 Leuk Hoesje is een van onze meest populaire producten. Dit komt onder andere doordat ze jouw smartphone aan alle zijden beschermen. Verder is de case zeer praktisch. Wat denk je bijvoorbeeld van de vakjes aan de binnenzijde en de magnetische sluitclip aan de buitenzijde. De cartoons komen trouwens ook op dit lipje te staan, ofwel een deel van de cartoon. Ook kun je zelf je eigen unieke telefoonhoesje ontwerpen, met je eigen cartoons, foto’s en teksten. De houder aan de binnenzijde is van TPU, de buitenzijde van PU leer.

8720215237092
B2Ctelecom
Hoesjes
Samsung Galaxy S11e
Geen extra valbescherming
Kunstleer, TPU
3
Book Case
Geen personage
27 mm
188 mm
Geen sportclub
30 g
129 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

10 / 10

Helemaal niks lekker zo laten.....en ik kan een zeikert zijn maar hier heb ik niks gevonden om over te klagen. Top gedaan gasten.

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het geprinte hoesje. En de levering was ook niet normaal snel....binnen 1 dag!!! Niet te vergelijken met een hema of kruidvat die ook hoesjes printen. Dit is echt een aanrader heb ook al meerdere mensen verteld over dit bedrijf.

op 08-05-2020 om 17:01