Samsung Galaxy A70 (2019) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A70 (2019) accessoires

Een telefoonhoesje met je eigen ontwerp | Samsung Galaxy A70

Er zijn meerdere manieren om je Samsung Galaxy A70 te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een hoesje is natuurlijk een van de eerste accessoires die je aanschaft om ervoor te zorgen dat je telefoon zolang mogelijk meegaat. De hoesjes uit ons assortiment bieden je Samsung Galaxy A70 de bescherming die het nodig heeft. Je kunt kiezen uit stand cases, silicone hoesje en book cover. Bij B2C Telecom bieden we je twee opties. Je kunt ten eerste kiezen uit een hoesje met een bestaande print. Deze cases zijn ontworpen door onze grafisch designer en zijn stuk voor stuk uniek. Vind je het leuk om zelf een fotohoesje te ontwerpen? Dan is dat ook geen enkel probleem. Sterker nog: bij B2CTelecom hebben we een Phone Case Designer tool ontwikkeld waarmee jij van je Samsung Galaxy A70 een unieke gadget maakt.

Maak je eigen fotohoesje | B2CTelecom helpt je graag verder

De Samsung Galaxy A70 beschikt over een enorme accu en het grote oled-scherm zorgt ervoor dat alles prachtig tot leven komt. Met de driedubbele camera maak je scherpe, heldere foto’s en krijg je onder het fotograferen zelfs tips over hoe je je kiekjes nóg beter kunt maken. Des te meer redenen om je telefoon zo goed mogelijk te beschermen tegen val- en krasschade. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je je smartphone laat vallen? Dit kun je voorkomen door voor een stevig hoesje te kiezen die alle klappen opvangt. Of je nu voor een bestaand hoesje kiest of er zelf een maakt, bij B2CTelecom houden we de kosten zo laag mogelijk. We regelen alles zelf, daardoor betaal jij nooit de hoofdprijs. Ontwerp je zelf een fotohoesje? Kies dan je mooiste foto’s uit en zorg ervoor dat ze zo helder en scherp mogelijk van kwaliteit zijn.

Accessoires voor je Samsung Galaxy A70 | B2C Telecom biedt alleen maar voordelen

Naast hoesjes kun je op onze website ook terecht voor powerbank, screenprotector, telefoonladers en fietshouder. Je vindt bij ons dus alles onder een dak, hoe handig is dat? Ook het ontwerpen van een eigen hoesje is daarom geen dure aangelegenheid. Mocht je nog een cadeau zoeken voor je vader, vriendin of zus, dan is een fotohoesje een hele goede tip. Er is niets leuker dan het krijgen van een persoonlijk cadeau waar zichtbaar aandacht aan is besteed. Bij B2CTelecom leveren we hoesjes voor vrijwel alle modellen en zorgen we ervoor dat je bestelling binnen no time in huis is. Waar wacht je nog op?