Samsung Galaxy A70 (2019) | Ontwerp je eigen telefoonhoesje 

De wens van iedere fanatieke telefoongebruiker: een toestel dat je ongeveer maar een keer in de twee dagen hoeft op te laden. De Samsung Galaxy A70 staat bekend om zijn snelle laadtechniek, het toestel beschikt over een accu van maar liefst 4500 mAh. Met een driedubbele camera, vingerafdrukscanner en een groot oled-scherm heb je als gebruiker een prima smartphone in handen. Des te belangrijker wordt het om deze zolang mogelijk te beschermen tegen krassen, valschade en andere ongein. Voorkomen is beter dan genezen, daarom is een telefoonhoesje de eerste accessoire die je dient aan te schaffen wanneer je je nieuwe smartphone binnen hebt. Natuurlijk vind je bij B2C Telecom diverse hoesjes om je Samsung Galaxy A70 mee te beschermen. Je kunt er echter ook voor kiezen om je eigen smartphonehoesje te ontwerpen. 

Je eigen foto’s, teksten en prints | Samsung Galaxy A70 (2019)

We horen je denken: het ontwerpen van mijn eigen telefoonhoesje kost vast enorm veel tijd en moeite. Gelukkig is dat niet het geval. Bekijk het instructiefilmpje op de website van B2CTelecom en ontdek hoe eenvoudig het is om een uniek hoesje te designen. We laten je compleet vrij in je creativiteit. Pak je meest fantastische vakantiefoto’s er eens bij, vereeuwig je dierbaren op een telefooncase of versier je case met een pakkende quote. Voor welke print je ook kiest, onze geavanceerde printer zorgt ervoor dat jouw afbeeldingen en teksten zo mooi mogelijk op je telefoonhoesje worden gedrukt. Je Samsung Galaxy A70 wordt in een klap een persoonlijke accessoire waarmee je laat zien wie je bent en wat je interesses zijn. Een smartphone is niets bijzonders meer, een eigen ontworpen telefoonhoesje kan dat wel zijn. 

Een uniek telefoonhoesje bij B2C Telecom

Bij B2CTelecom hebben we een speciale designtool ontwikkeld: de Phone Case Designer. Deze tool maakt het mogelijk om je design uit te breiden met aantrekkelijke opties. Speciale effecten, patronen, clip arts, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kies je voor het ontwerpen van je eigen telefooncase, dan heb je vast al een bepaald design in je hoofd. Hoe leuk is het om deze straks terug te zien op een TPU-case? En mocht je nog op zoek zijn naar een persoonlijk cadeau voor je vriend, vriendin of moeder? Dan is een eigen ontworpen telefoonhoesje natuurlijk helemaal een goed idee. Naast dat het heel leuk is om iets te krijgen waar zoveel aandacht aan besteed is, geef je ook iets cadeau waar iemand echt iets aan heeft. Begin vandaag nog met het vormgeven van je eigen hoesje, en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verstuurd.