Huawei P30 Lite telefoonhoesjes

Huawei P30 Lite accessoires

Huawei P30 Lite hoesjes

De Huawei is bijna net zo populair als de Apple iPhone. De Huawei P30 Lite heeft een 48 megapixel standaard camera voor topkwaliteit foto’s en beschikt zelfs over een 24 megapixel selfiecamera voor de scherpste en mooiste selfies. Hoewel de Huawei P30 Lite zichzelf beschermt tegen krassen met zijn eigen beschermingspakket, zijn telefoonhoesjes absoluut geen overbodige luxe en kunnen deze zorgen voor extra bescherming en gemak. Bovendien kun je door middel van een eigen hoesje een eigen draai geven aan jouw Huawei P30 Lite. Dit maakt jouw telefoon veel persoonlijker en meer authentiek.

Smartphone accessoires voor de Huawei P30 Lite

Geef een eigen twist aan je smartphone door middel van onze smartphone accessoires. Standcase, siliconen hoesje of toch liever een boekhoesje om bijvoorbeeld je pasjes in te bewaren? Het zit allemaal in ons assortiment. Deze smartphone accessoires zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend functioneel. Ze beschermen je Huawei P30 Lite namelijk erg goed tegen valschade. Je kunt deze telefoonhoesjes ook personaliseren in onze Phone Case Designer tool. Zo kun je bijvoorbeeld je naam laten printen op het telefoonhoesje, of een foto van een dierbare laten drukken op je hoesje. Zo draag je belangrijke mensen altijd bij je, waar je ook bent. Als je vaak onderweg bent biedt een standcase uitkomst om je favoriete film of serie te bekijken. Om je Huawei P30 Lite met uniek telefoonhoesje compleet te maken kun je er ook nog voor kiezen om een glazen screenprotector aan te schaffen. Screenprotectors zijn handige smartphone accessoires die jouw telefoonscherm bescherming bieden tegen krassen.

Krasvrij blijven? Bestel een glazen screenprotector

De Huawei P30 Lite heeft een prachtig 6.15 inch beeldscherm die wel tot 16 miljoen schermkleuren laat zien. Maar wat als je beeldscherm vol zit met barsten? Erg zonde en het kan je veel geld gaan kosten.
Bij B2C Telecom bieden we voordelige glazen screenprotectors die jouw beeldscherm super goed beschermen tegen barsten. Zo gaat jouw scherm erg lang mee en bespaar je erg veel geld op eventuele reparaties. Bovendien zorgt een glazen screenprotector er ook voor dat er geen lelijke krassen op je beeldscherm komen. Erg handig als je jouw Huawei P30 Lite een keertje in jouw tas gooit waar ook je sleutels en andere scherpe voorwerpen in zitten.