Huawei P20 telefoonhoesjes

Huawei P20 accessoires

Bescherm Huawei P20 met hoesje B2C Telecom 

De Huawei P20 is het toptoestel van de Chinese fabrikant in 2018. De geavanceerde gsm heeft een sterk verbeterde camera met drie lenzen. Zo heeft een van de camera’s op de achterzijde een 40 megapixel-lens. Wilt u deze fraaie smartphone goed beschermen, dan kiest u voor een leuk Huawei P20 hoesje van B2C Telecom. Er zijn boekhoesjes, TPU cases, design hoesjes en stand cases die de Huawei P20 vrijhouden van krassen en andere vormen van beschadiging. Tevens kunt u bij B2C Telecom zelf een Huawei P20 hoesje ontwerpen. 

De aanschafprijs van de Huawei P20 ligt zoals gewoonlijk een stuk onder die van de beste iPhones en Samsung toestellen, terwijl de eigenschappen heel erg goed zijn. Zeg maar gerust top. Zo heeft de Huawei P20 een dubbele 24 megapixel-camera een de voorkant en een voorkantvullend 5,7 inch-scherm met QHD-resolutie. De mooiste Huawei P20 hoesjes kunt u bij ons bestellen tegen zeer lage kosten. Een goed voorbeeld is een design hoesje. De Huawei P20 design hoesjes bieden niet alleen zeer goede bescherming, ze zien er ook nog eens prachtig uit. 

Huawei P20 design hoesje op maat gemaakt 

Een gsm hoesje bestellen voor de Huawei P20 is zeer verstandig. U betaalt een behoorlijke prijs voor het toestel en het is van zeer veel luxe specificaties voorzien. Zo loopt de Huawei P20 op Android 8.0 (Oreo) met EmotionUI-interface en heeft het apparaat een speciale Kyrin 970-chip met een ‘Neural Processing Unit’. Dit zorgt voor snellere prestaties, een langere accuduur en slimme suggesties op basis van uw smartphonegedrag. 

Een design hoesje is op maat gemaakt voor het toestel, maar ook andere gsm hoesjes vormen de perfecte Huawei P20 accessoire. Zo zijn de TPU hoesjes en stand cases beschikbaar met of zonder leuke printjes. Een stand case heeft een standaard en een vakje voor een pasje aan de binnenkant. De Huawei P20 case is gemaakt van PU leer en TPU. Door dit materiaal zal er nimmer sprake zijn van valschade. 

Maak uw eigen Huawei P20 hoesje met foto of logo

Op dit smartphonehoesje kunt u ook zelf foto’s of teksten zetten, net als op een boekhoesje of TPU case. Bij B2C telecom kunt u zelf een Huawei P20 hoesje maken. Een Huawei P20 hoesje ontwerpen doet u met de Phone Case Designer. Met deze ontwerpmodule wordt uw Huawei P20 uniek! Als u uw naam of een logo op een Huawei P20 TPU case zet, dan is het verstandig hier een screenprotector bij te nemen.