Huawei P Smart (2019) telefoonhoesjes

Huawei P Smart (2019) accessoires

Bescherm de Huawei P Smart (2019) met een mooi en uniek hoesje

De nieuwe Huawei P Smart (2019) heeft niet voor niks een 'slimme' naam. De Android-telefoon heeft namelijk bij de lancering een adviesprijs van 249 euro, en blijft daarmee onder de BKR-grens. Maar ondanks de lage prijs is hij uitgerust met allerlei mooie features, zoals een dubbele camera, een groot scherm en een flinke accu.

De smartphone heeft een sjiek design. De achterkant is gemaakt van glanzend glas. Er is niet alleen een zwarte versie verkrijgbaar, maar ook een model met een blauwe gradiënt van licht naar donkerblauw. Wil je je telefoon beschermen, maar de mooie kleur wel blijven zien, kun je natuurlijk kiezen voor een mooi transparant telefoonhoesje.

De meeste mensen gebruiken hun telefoon elke dag, soms wel uren per dag. Je wilt hem dus zo mooi en veilig mogelijk bij je dragen. Dat kan perfect met een van onze vele designhoesjes. Ga voor een sterk TPU-hoesje of juist voor een boekhoesje zodat je ook meteen je pasjes op kunt bergen. We hebben hoesjes in allerlei kleuren, met mooie prints of afbeeldingen en met unieke plaatjes.

Een uniek telefoonhoesje, ontwerp hem eenvoudig zelf 

Wil je iets echt bijzonders, kies dan voor een eigen ontwerp. Voeg je favoriete foto toe aan je telefoonhoesje of ga voor je bedrijfslogo of je favoriete band of voetbalclub. Zo heeft niemand een soortgelijk hoesje als jij. Zo’n eigen hoesje ontwerpen is alles behalve moeilijk. Met de gebruiksvriendelijke Phone Case Designer heb je binnen een paar minuten een eigen hoesje ontworpen. Je hoeft ook geen weken te wachten op je gepersonaliseerde hoesje. Jouw unieke bestelling wordt vaak dezelfde dag nog door ons gemaakt en opgestuurd. 

De unieke ontwerpmodule hebben we zelf ontwikkeld. Het is een module waar al heel veel klanten met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Wij twijfelen er niet aan dat jouw hoesje met eigen teksten en foto’s heel bijzonder wordt. Probeer het vooral eens uit en je zult versteld staan van je ontwerpskills! Je kunt eenvoudig patronen, effecten en sierletters gebruiken voor een schitterend resultaat. Als je tevreden bent over je ontwerp, printen we de hoesjes zelf in ons magazijn. Daarom kunnen we snel leveren en is een goede kwaliteit gegarandeerd.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken