Sony Xperia Z3 Compact hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Sony Xperia Z3 Compact.

0 resultaten

Sony Xperia Z3 Compact hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm Sony Xperia Z3 Compact met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z3 Compact is de kleinere versie van de Sony Xperia Z3. De specificaties zijn nagenoeg hetzelfde. Het toestel heeft een 2,5 GHz quad-core processor, een 20.7 megapixel camera en 16GB aan intern geheugen aan boord. Het is belangrijk om deze telefoon goed te beschermen. Dat kan met de Sony Xperia Z3 Compact hoesjes van B2C Telecom. Bestel snel en profiteer van de goedkoopste prijzen!

Het scherm van de Sony Xperia Z3 Compact is een stukje compacter dan die van zijn voorganger, namelijk 4,6 inch met een 720p HD-resolutie. Het assortiment smartphone hoesjes is bij B2C Telecom echter nog net zo veelzijdig. Wij hebben hoesjes en cases in verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd wel een hoesje beschikbaar dat jij leuk vindt! Bovendien profiteer je bij ons van de mooiste prijzen en bundelkorting!

De Sony Xperia Z3 Compact is een bijzondere telefoon. De Sony Xperia Z3 Compact is namelijk waterproof! Het toestel is gedurende 30 minuten te gebruiken bij een diepte van 1 meter. Zo kun je super mooie foto’s onder water maken op vakantie. Als je daar mee thuis komt, zou je kunnen overwegen om je mooiste foto op een telefoonhoesje te plaatsen. Bij B2Ctelecom is het namelijk mogelijk om zelf een Sony Xperia Z3 Compact hoesje te maken

Ontwerp zelf uniek Sony Xperia Z3 Compact hoesje

Hiervoor betaal je maar een klein beetje meer dan voor een regulier boekhoesje of TPU hoesje. Met een door onszelf ontwikkeld programma is het mogelijk om persoonlijke foto’s en teksten op het Sony hoesje te plaatsen. Zelf een Sony Xperia Z3 Compact hoesje ontwerpen is zeer eenvoudig. Je stelt op onze website zelf je ideale hoesje samen en wij bedrukken dit vervolgens voor je. Het hele ontwerpen van het Sony Xperia Z3 Compact hoesje wordt ook voorgedaan in een speciale video instructie. Het kan gewoon niet fout gaan! 

Sony Xperia Z3 Compact design hoesjes zeer exclusief 

Het kan ook zijn dat je liever voor een ontwerp gaat van B2C Telecom. Deze hebben we geplaatst op de zogenoemde design hoesjes. Een Sony Xperia Z3 Compact design hoesje heeft een zeer exclusieve print, in tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar. Aan de binnenkant van het hoesje zit een opbergvakje voor briefgeld of notities en twee pasjeshouders. 

Tot slot willen we je wijzen op de mogelijkheid om een screenprotector toe te voegen aan je bestelling. Met een Sony Xperia Z3 Compact screenprotector en een hoesje is het scherm maximaal beschermd tegen krassen, vuil, vlekken en barsten.