Nokia 6 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Nokia 6.

0 resultaten

Nokia 6 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Hoesje van B2C Telecom zit Nokia 6 als gegoten

De Nokia 6 heeft net even wat meer vermogen dan de Nokia 5 en is dus ook iets hoger in te schalen. Dat is ook lichtjes terug te zien in de prijs. Met een 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen staat deze smartphone zijn mannetje. Je draait bij de aanschaf van deze telefoon natuurlijk je hand niet om voor een leuk telefoonhoesje. Onze hoesjes blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding, net als de Nokia 6. 

De merknaam Nokia is door HMD Global teruggebracht op de markt en steeds meer telefoongebruikers pikken dit op. De smartphones staan namelijk bekend om hun grote gebruiksvriendelijkheid en bescheiden aanschafprijs. Hier hoort natuurlijk wel een mooi Nokia hoesje bij, dat bescherming biedt op het moment dat het toestel in aanraking komt met harde voorwerpen.

Harde schijf Nokia 6 niet te kraken met boekhoesje

Met een telefoonhoesje kun je er tenminste vanuit gaan dat er geen gegevens van de harde schijf van de Nokia 6 verloren raken bij een ongeluk. Gebeurt dit wel, dan ben je verder van huis en word je opgezadeld met extra kosten. Kosten die je jezelf kunt besparen door een kleine investering te doen in de vorm van een hoesje. Nokia hoesjes vind je vanaf heden structureel terug op onze website, in allerlei fraaie vormen. Onze boekhoesjes bijvoorbeeld komen uitstekend uit de test als het gaat om het bieden van veiligheid in combinatie met comfort.

Pasjes en briefgeld kun je erin kwijt, de pasvorm is perfect en de sluiting is adequaat. Natuurlijk hebben deze hoesjes een redelijke omvang. Is dit niet zo jouw ding, omdat jij vindt dat de Nokia 6 te allen tijde in de broekzak moet passen, dan ga je voor een TPU case. We adviseren dan de bestelling uit te breiden met een screenprotector, zodat het 5,5 inch Full HD-scherm in tact blijft. 

Scherm Nokia 6 blijft als nieuw met screenprotector 

Er zijn screenprotectors die een tweede laag glas op je Nokia 6 leggen, waardoor barsten in het scherm voorkomen worden. Je kunt er echter ook voor kiezen om een screenprotector met folie te gebruiken. Deze is vooral bedoeld om vieze vlekken en andere sporen op het scherm uit te bannen. De folie is zonder veel moeite op het scherm van de Nokia 6 te plakken. Kom je er toch niet helemaal uit, dan biedt de praktische handleiding op onze website uitkomst. De Nokia is dus verre van een achterhaald toestel, helemaal met de hoesjes en de screenprotectors van B2C Telecom!