Nokia 3 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Nokia 3.

0 resultaten

Nokia 3 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Hoesjes B2C Telecom en Nokia 3 perfecte match

Het Finse bedrijf HMD Global heeft een serie smartphones uitgebracht onder de Nokia-vlag en de Nokia 3 is een fraai en niet al te prijzig instapmodel. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat en met het 5 inch HD-scherm kijken jouw favoriete films, series en video’s bijzonder prettig weg. De prijs-kwaliteitverhouding is dus een pluspunt van deze telefoon, wat ook geldt voor de daarvoor bestemde hoesjes van B2C Telecom.

Wat dat betreft vullen onze hoesjes en de Nokia 3 elkaar perfect aan. Het toestel is voorzien van een 8-megapixelcamera en beschikt over 16 GB opslaggeheugen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je onvoldoende bestanden kwijt kunt op de Nokia 3. Je eventuele zorgen over de duurzame staat van de telefoon verdwijnen als sneeuw voor de zon als je er een geschikt hoesje op loslaat. Onze hoesjes zijn goedkoop en een bezienswaardigheid op zich.   

Nokia 3 krijgt onderscheidend hoesje

Je kunt kiezen uit allerlei soorten telefoonhoesjes. Onze boekhoesjes sluiten perfect en zijn gemakkelijk open te klappen, waardoor alle functies van de telefoon in een handomdraai te gebruiken zijn. Deze smartphonehoesjes sluiten zich vanzelf dankzij het magnetische flapje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het fraaie 5 inch scherm plots open en bloot komt te liggen. Afhankelijk van waar je voorkeur ligt, kun je kiezen voor strakke uitvoeringen in neutrale kleuren of voor hoesjes met opvallende prints.

In dat laatste geval spreken we over design hoesjes. Alle smartphone hoesjes geven de Nokia 3 extra bescherming. De behuizing van de Nokia 3 is van zichzelf al behoorlijk stevig. Dat komt omdat deze is gevormd uit een blok aluminium met behulp van een CNC-machine. Toch is het verstandig om nog een extra zekerheid in te lassen in de vorm van een Nokia hoesje. Daarmee worden gebruikssporen in de kiem gesmoord.

Nokia 3 in balans met TPU case en screenprotector

Ben je op zoek naar een TPU case, die vooral de achterzijde van de Nokia 3 goed beschermt? Ook dan kun je natuurlijk terecht bij B2C Telecom. Onze TPU cases hebben als grote voordeel dat ze samen met de Nokia gemakkelijk in je broekzak glijden en gemaakt zijn van zeer stevig materiaal. Ga je voor een TPU case, dan is het ook verstandig om in een screenprotector te investeren. Deze vormt een extra soort verzekering voor het scherm. Het type glazen screenprotector voorkomt barsten in het kostbare 5 inch scherm, terwijl een screenprotector van folie als voornaamste taak heeft om stof en vuil weg te houden. Wat geldt voor hoesjes, gaat ook op voor dit soort smartphone accessoires: nergens vind je ze goedkoper dan bij B2C Telecom.