Motorola G5S hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Motorola Moto G5S.

0 resultaten

Motorola Moto G5S hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm Motorola Moto G5s met hoesjes B2C Telecom

Motorola is specialist in het uitbrengen van budgettoppers. De Motorola Moto G5S past precies in dit plaatje. Het is een toestel dat net even wat meer biedt dan de originele Motorola Moto G5. Als je zoekt naar een goedkoop Motorola Moto G5s hoesje, dan ben je bij ons aan het goede adres. De Motorola Moto G5s hoesjes van B2C Telecom vergroten de levensduur van je toestel aanzienlijk.

Waar de originele Motorola Moto G5 een 5 inch-scherm had, heeft de Motorola Moto G5s een iets groter 5,2 inch-scherm. Het nieuwere apparaat heeft tevens dezelfde Snapdragon 430-chipset, maar de opslagruimte is uitgebreid van 16 naar 32GB. Voor een goede bescherming van het apparaat is een smartphone hoesje meer dan welkom. Denk bijvoorbeeld aan een flexibel TPU hoesje.

Eigen foto's op TPU hoesje of boekhoesje

Een TPU case beschermt met name de achterkant en de zijkanten van de smartphone. De voorkant van de Motorola Moto G5s wordt niet volledig bedekt. Daarom wordt meestal een screenprotector genomen bij dit hoesje. Op dit TPU hoesje kun je ook een eigen ontwerp plaatsen. Hiervoor kun je de Phone Case Designer hanteren. Met dit zeer gebruiksvriendelijke programma zet je met groot gemak persoonlijke foto's en teksten op het TPU hoesje.

Met als resultaat, een Motorola hoesje dat niemand anders in zijn bezit heeft. Je kunt jouw uniek ontwerp ook plaatsen op een boekhoesje. Deze Motorola Moto G5s hoesjes zijn zeer veilig en uitermate comfortabel. Veilig omdat de complete smartphone wordt afgesloten met het hoesje. Comfortabel omdat het boekhoesje licht van gewicht is en voorzien is van vakjes voor papiergeld en pasjes. De portemonnee kan thuis worden gelaten met deze boekhoesjes. 

Motorola Moto G5s stand case heeft meerdere functies

We hebben twee verschillende type boekhoesjes. Het eerste wordt afgesloten met een magnetisch lipje aan de buitenkant, het andere door magneten aan de binnenkant. Dit type boekhoesje heeft geen lipje. Bepaal zelf welk type Motorola Moto hoesje jij het fijnst vindt. Met een eigen ontwerp op een TPU hoesje of een boekhoesje creëer je een uniek persoonlijk product. Andere optie is een hele leuke stand case. Een Motorola Moto G5s stand case beschikt over nog meer functionaliteiten, zoals een extra standaard. Hiermee is de smartphone op tafel neer te zetten en kun je filmpjes bekijken terwijl je de handen vrij hebt.   

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken