LG Q6 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw LG Q6.

0 resultaten

LG Q6 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm LG Q6 met hoesjes B2C Telecom

De LG Q6 is de 'light'-versie van de LG G6. Dit vertaalt zich onder meer in een lagere aanschafprijs. Deze middenklasser heeft niettemin behoorlijk wat in zijn mars (bijvoorbeeld een strak design en een 13-megapixelcamera op de achterkant). Heb je een goede bescherming nodig voor dit toestel? Maak dan een keuze uit onze brede assortiment LG Q6 hoesjes. Onze boekhoesjes, TPU hoesjes en design hoesjes blinken uit in elegantie, schoonheid en degelijkheid. Sla snel je slag!

De LG Q6 heeft geen vingerafdruksensor. Om het toestel veilig te ontgrendelen is gekozen voor gezichtsherkenningssoftware. Verder bestaat bijna de gehele voorkant uit scherm. De  afgeronde hoeken in het scherm en de behuizing vallen op. Het design met dunne schermranden ziet er goed uit en oogt zeer modern. Het is verstandig om deze smartphone te voorzien van een mooi smartphone hoesje. Een LG Q6 case beschermt het fraaie design, bijvoorbeeld als de telefoon een keer op de grond valt.

Design hoesjes maken LG Q6 uniek

Wat te denken van een schitterend design hoesje. Deze telefoonhoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor jouw LG Q6 en van zeer hoge kwaliteit PU-leer (kunstleer) en TPU. Hierdoor is er niks aan de hand als je de telefoon een keer laat vallen. Je hoeft dan niet meteen naar de reparateur te hollen om het beeldscherm te laten vervangen. Ook loop je dan geen gevaar dat je onderdelen verliest. Een design hoesje heeft een opvallende print. Deze prints zijn te krijgen in verschillende thema’s en komen terug op boekhoesjes en TPU hoesjes.  

In onze boekhoesjes zijn uitsparingen gemaakt. Hierdoor zijn alle knoppen en poorten makkelijk te bedienen. Ook handig zijn de pasjeshouders en opbergvakjes aan de binnenzijde. Hier kun je briefgeld in stoppen. De boekhoesjes beschermen de smartphone aan alle zijden. Dat geldt niet voor onze TPU hoesjes. Deze bijzondere hoesjes bieden ook uitstekende bescherming tegen krassen, maar dan vooral aan de zijkanten en achterkant.

Aan de voorkant van het hoesje zijn ophogingen gemaakt. Hierdoor raakt het LG Q6 scherm niet direct de grond. Het is altijd verstandig om bij het TPU hoesje een LG Q6 screenprotector te bestellen. Met deze LG Q6 accessoire sluit je ieder gevaar uit. Zelf een hoesje maken kan ook, met eigen foto’s en teksten. Of je nu een hoesje met print of zonder print wilt, je zit goed bij B2C Telecom.  

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken