LG G6 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw LG G6.

0 resultaten

LG G6 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

LG G6 uitzonderlijk met hoesje van B2C Telecom

De LG G6, het innovatieve vlaggenschip van LG, valt vooral op dankzij het bijzondere breedbeeldscherm. Hiermee kun je films kijken, videogames spelen en gebruik maken van meerdere apps naast elkaar. Door gebruik te maken van een hoesje zorg je ervoor dat de prachtige behuizing van de LG G6 onaangetast blijft. De telefoonhoesjes van B2C Telecom geven de toch al schitterende LG G6 een waanzinnige uitstraling. 

Het modulaire design van voorganger LG G5 is ingeruild voor een prachtige metalen behuizing en de hardware van de LG G6 is razendsnel. Dus moet je alert blijven, het is niet de bedoeling dat het fraaie toestel gaat haperen. Dit kan gebeuren als de LG G6 niet de bescherming geniet van een telefoonhoesje. Dan kan een stuit op de grond ervoor zorgen dat vitale onderdeeltjes onder de motorkap schade oplopen en dat zou immens zonde zijn.    

We hebben met de LG G6 namelijk te maken met een uitzonderlijk toestel. Zo beschermt de IP68-certificering de LG G6 bijvoorbeeld tegen zowel water als stof. Daarmee is niet gezegd dat dit toestel zonder een hoesje kan. Sterker nog, een uitzonderlijk toestel verdient gewoon een uitzonderlijk hoesje. Daarom doe je er goed aan de blik te werpen op ons sterke aanbod smartphonehoesjes op onze website. 

Stand case voor LG G6 maakt films kijken nog mooier 

Een schitterende stand case is een aanrader. Hiermee komt het waanzinnige beeldscherm van de LG G6 uitstekend tot zijn recht. Omdat het hoesje een standaard heeft is het toestel horizontaal neer te zetten en kun je met de handen vrij en achterovergeleund op de sofa genieten van een spannende triller. De zalmroze stand cases beschikken tevens over een luxe uitstraling, wat uitstekend past bij een telefoon met dit soort bijzondere specificaties.  

Met de Full Vision-technologie kan het brede scherm worden opgesplitst in twee vierkanten, waardoor het ideaal is om twee apps naast elkaar te gebruiken. Hier hoort een smartphone hoesje bij met een super strak design, zoals onze stand cases. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een iets simpeler en goedkoper TPU hoesje, zoals het type met een transparant uiterlijk. Dit is een zeer flexibel en dankzij het materiaal onbreekbaar telefoonhoesje.

Screenprotector houdt scherm LG G6 in perfecte staat

Wel is het zeer verstandig om in dat geval tevens gebruik te maken van een screenprotector. Maar met het innovatieve breedbeeldscherm van de LG G6  (5,7 inch QHD-scherm met resolutie van 1440 bij 2880 pixels) kun je eigenlijk niet zonder een goede screenprotector. Hierdoor maken lelijke plekken, barsten en scheuren geen enkele kans. Uiteindelijk zorgen een hoesje en een screenprotector ervoor dat de uitzonderlijke specificaties van de LG G6 behouden blijven.