Huawei Y6 2017 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Huawei Y6 2017.

0 resultaten

Huawei Y6 2017 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Koop leuk Huawei Y6 2017 hoesje bij B2C Telecom

Huawei is een kei in het afleveren van Android-smartphones met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Huawei Y6 2017 is daar een uitstekend voorbeeld van. Ben je op zoek naar een goedkoop Huawei Y6 2017 hoesje? Kijk dan naar de Huawei Y6 2017 hoesjes van B2C Telecom. Wij leveren de beste smartphone hoesjes tegen een zeer lage prijs.

Je hoeft niet veel geld uit te geven om een uitstekende smartphone in huis te hebben, die over hele goede specificaties beschikt. Het 5 inch-scherm heeft een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Met ondersteuning van 4G heb je overal in Nederland razendsnel mobiel internet. Daarom is het ook voor deze goedkope telefoon belangrijk dat die voldoende beschermd wordt. Dat doe je met een telefoonhoesje van B2C Telecom.

Huawei Y6 2017 hoesje beschermt telefoon

We hebben Huawei hoesjes in allerlei soorten en maten. Onze Huawei Y6 2017 TPU hoesjes zijn zeer flexibel. Door de uitsparingen kun je alle knoppen en poorten op de telefoon altijd bedienen. Het TPU hoesje sluit zich voor een klein deel over de rand van de telefoon. Hierdoor zal er niet snel een barst of een scheur in het scherm komen, mocht je de telefoon een keer per ongeluk uit de handen laten vallen.

Toch ligt het scherm voor een groot deel vrij met een TPU hoesje. Vandaar dat het verstandig is om een screenprotector te nemen bij dit hoesje. Met een Huawei Y6 2017 screenprotector is het scherm nog beter beschermd. Wil je dat het Huawei Y6 2017 hoesje de telefoon volledig bedekt, dan kun je gaan voor een boekhoesje. Dit hoesje is beschikbaar met en zonder een magnetisch lipje.

Fraai design op Huawei Y6 2017 hoesje

Wij hebben een ontwerper in huis die designs plaatst op deze boekhoesjes. Onze Huawei Y6 2017 design hoesjes zijn zeer exclusief. Bovendien hebben ze, net als de Huawei Y6 2017, een geweldige prijs-kwaliteit verhouding en zijn ze zeer duurzaam.

Die laatste eigenschap is ook van toepassing op de Huawei Y6 2017. Dit toestel heeft een relatief grote accu, met een capaciteit van 3000 mAh. Daarmee kun je moeiteloos de hele dag bezig zijn met de smartphone, zonder dat je deze tussentijds hoeft op te laden. Je kunt ook zelf een Huawei Y6 2017 hoesje ontwerpen, met eigen foto’s en teksten. Dit kan op zowel een boekhoesje als een TPU hoesje. Bestel snel een goedkoop Huawei Y6 2017 hoesje bij B2C Telecom!