Xiaomi Mi A2 Lite | Een eigen fotohoesje voor optimale bescherming

Iedere smartphone heeft een hoesje nodig dat je toestel beschermt tegen krassen en barsten. Niets is immers vervelender dan een beschadiging aan je telefoon. Heb jij je Xiaomi Mi A2 Lite net nieuw of is je telefoonhoesje aan vervanging toe? Bekijk dan eens het aanbod op onze website. Naast reguliere hoesjes bieden we je bij B2CTelecom ook de optie om zelf je gsm hoesje te ontwerpen. Hoe leuk is dat? Je kunt je creativiteit lekker de vrije loop laten en zelf bepalen hoe je telefoonhoesje eruit komt te zien. Wij vinden niets te gek. Daarom hebben we zelf een Phone Case Designer ontwikkeld waarmee jij je design kunt uitbreiden met tal van gave opties. Denk aan speciale effecten, patronen, clip arts en kleuren waarmee het ontwerp van je fotohoesje nóg persoonlijker wordt.

Een zelfontworpen fotohoesje voor je Xiaomi Mi A2 Lite

De Xiaomi Mi A2 Lite is een relatief goedkope smartphone waar wel alle functies op zitten die je nodig hebt. Met een dubbele camera, een vingerafdrukscanner en het 5,8 inch grote scherm is het een populaire budgettelefoon waar je natuurlijk zolang mogelijk van wilt genieten. Een stevig beschermhoesje is dan natuurlijk geen overbodige luxe. Je kunt voor een hoesje met een bestaande print kiezen, maar een zelfontworpen fotohoesje is natuurlijk veel persoonlijker. Iedereen loopt immers al met een smartphone, een fotohoesje met jouw eigen ontwerp zorgt ervoor dat je je net iets meer onderscheidt van de rest. Een mooie manier om te laten zien wat je hobby’s zijn en waar je interesses liggen. Dit kan variëren tot foto’s van je favoriete voetbalclub tot grappige foto’s waar je vrienden en familie opstaan.

Maak je eigen fotohoesje | B2C Telecom

Het maken van je eigen fotohoesje werkt heel eenvoudig. Middels dit instructiefilmpje op onze website leggen wij je stap voor stap uit hoe jij tot het beste design komt. En voor wie denkt veel geld kwijt te zijn, heeft het mis. Bij B2CTelecom regelen we alles zelf, dus óók het bedrukken van jouw fotohoesje gebeurt in ons eigen magazijn. Heb jij al een gaaf ontwerp in je hoofd? Wacht dan niet langer en bedruk jouw ideeën vandaag nog op een back case, bookcase of stand case. Binnen enkele dagen heb jij je bestelling in huis. En mocht je vragen hebben, dan kun je op werkdagen altijd contact opnemen met onze klantenservice. Succes!