Maak zelf Samsung Galaxy Xcover 4 hoesje

De Samsung Galaxy Xcover 4 is sterk verbeterd ten opzichte van de Samsung Galaxy Xcover 3. Het formaat is groter, de accu en de processor krachtiger en de camera is er met sprongen op vooruit gegaan. Als je de Samsung Galaxy Xcover 4 optimaal wil beschermen en tegelijkertijd een unieke uitstraling wil geven, dan kies je ervoor een zelf een hoesje te maken voor dit toestel. De TPU hoesjes en de boekhoesjes van B2C Telecom zijn hier bij uitstek geschikt voor.

Zelf een ontwerp maken voor de Samsung Galaxy Xcover 4 is mogelijk op een standaard boekhoesje of een TPU hoesje. Alle Samsung hoesjes van B2C Telecom zijn gemaakt van zeer stevig materiaal, maar verschillen in specificaties. Net als telefoons dit doen. Er zijn boekhoesjes beschikbaar met en zonder een magnetisch lipje. Bij een hoesje zonder lipje is de magneet aan de binnenkant geplaatst. Beide Samsung hoesjes sluiten dus perfect af. Een TPU hoesje beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Samsung Galaxy Xcover 4.

Unieke Samsung Galaxy Xcover 4 look door eigen ontwerp op boekhoesje

Vandaar dat er vaak een screenprotector bij een TPU case wordt besteld. De extra laag glas of folie beschermt tegen vuil, barsten en scheuren. Alle Samsung Galaxy Xcover 4 hoezen van B2C Telecom beschermen het toestel tegen valschade, maar door zelf een Samsung hoesje te ontwerpen voeg je daar nog eens een extra dimensie aan toe. Dan gaat het vooral om de look. Design hoesjes geven de Samsung Galaxy Xcover 4 natuurlijk exclusiviteit. Je gaat echter nog een stapje verder door zelf een Samsung Galaxy Xcover 4 hoesje te ontwerpen.

Persoonlijke foto op TPU hoesje voor Samsung Galaxy Xcover 4

Je gaat aan de slag met het ontwerpen van een uniek product, waar geen enkele aardbewoner mee rond zal lopen. Met onze Phone Case Designer is het mogelijk persoonlijke afbeeldingen, teksten en logo’s op een boek hoesje of een TPU hoesje te plaatsen. Het ontwerpproces spreekt voor zich. Bovendien is op onze website een video handleiding terug te zien. Hierin wordt precies uitgelegd welke stappen je moet ondernemen om een uniek Samsung Galaxy Xcover 4 hoesje te ontwerpen.

De Samsung Galaxy Xcover 4 is volgens Samsung volledig stof- en waterdicht. Dit neemt niet weg dat de keuze om geen hoesje te gebruiken bij deze telefoon een zeer onverstandige is. Door een eigen Samsung case te maken laat je de specificaties van de Samsung Galaxy Xcover 4 niet verloren gaan. Zelf een hoesje maken met bijvoorbeeld een vakantiefoto kan exclusief bij B2C Telecom. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hiermee aan de slag. 

Bij B2C Telecom ben je naast Samsung Xcover 4 hoesjes ook aan het juiste adres voor andere hoesjes. Zo beschikken we ook voor de volgende Samsung toestellen over functionele hoesjes:

Samsung Galaxy Xcover 5 Enterprise Edition hoesje zelf ontwerpen

Samsung Xcover 5 hoesje zelf ontwerpen

Samsung Xcover 3 hoesje zelf ontwerpen

Samsung Galaxy Xcover Pro hoesje zelf ontwerpen