Zelf Samsung Galaxy S8 Plus hoesje maken bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S8 Plus is de grotere versie van de Galaxy S8. Het 6,2 inch Super AMOLED-beeldscherm is licht gebogen en de voorkant heeft een irisscanner. Door zelf een mooi hoesje te maken wordt het apparaat beschermd en krijgt het een geweldige uitstraling. Onze TPU hoesjes en boekhoesjes zijn ervoor gemaakt om zelf een unieke print op te zetten. 

Een exclusief toestel als de Samsung Galaxy S8 Plus koopt u niet van de ene op de andere dag. Alle Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes van B2C Telecom voegen behalve stevigheid ook nog eens een extra vleugje exclusiviteit toe. Voor de mensen die op zoek zijn naar een uniek Samsung Galaxy S8 Plus hoesje hebben we een zeer prettige mededeling. Het is namelijk mogelijk om zelf een smartphone hoesje te maken voor dit grandioze toestel.

Veel zelf gemaakte Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes bestellen = veel korting

Met een Samsung hoes blijft de Exynos 8895-chipset met 4 GB werkgeheugen van het toestel razendsnel functioneren, ook na een vervelend incident. Maar een zelf ontworpen Samsung Galaxy S8 Plus hoesje biedt meer dan alleen veiligheid. Zowel bedrijven als particulieren kunnen zelf hun unieke Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes ontwerpen. Extra voordeel voor bedrijven is dat zij optimaal gebruik kunnen maken van bundelkorting. Hoe meer Samsung hoesjes er worden besteld, hoe goedkoper ze worden.

B2C Telecom heeft de zogenaamde Phone Case Designer op de markt gebracht. Met deze unieke tool is het mogelijk om persoonlijke afbeeldingen en teksten op smartphone hoesjes te plaatsen. Klanten ervaren dit als zeer uitdagende bezigheid. Indien u zojuist een bijzondere zakenreis achter de rug hebt, dan is het interessant om hiervan de mooiste herinneringen op het smartphone hoesje te zetten. Leg uw reis voor eeuwig op een zeer bijzondere manier vast door foto’s van deze trip op een uniek hoesje te printen!

Mooie foto’s op boekhoesje of TPU hoesje

Met onze printservice lopen we voorop. Voor steeds meer smartphones en tablets is het mogelijk om zelf een hoesje te maken. Bent u in het bezit van de Samsung Galaxy S8 Plus, dan raden we u aan om voor het meest exclusieve smartphone hoesje te gaan dat er bestaat.

Zelf een Samsung case maken kan op een boekhoesje of een TPU hoesje. Boekhoesjes zijn te krijgen met een afsluitend lipje en zonder een lipje. Beide gsm hoesjes zijn voorzien van een magnetische sluiting. Een TPU case beschermt de achterkant en de zijkanten van de Samsung Galaxy S8 Plus. Bij een TPU hoesje met foto wordt vaak een screenprotector besteld.