Samsung Galaxy S8 hoesjes ontwerpen bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S8 is een indrukwekkende gsm. Het scherm beslaat vrijwel de gehele voorzijde van het apparaat, dat verder beschikt over een vlotte octacore-processor, 4GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Dit toptoestel verdient een goedkoop en leuk hoesje van B2C Telecom, dat beschermt tegen valschade. Daarnaast kunt u zelf een uniek Samsung Galaxy S8 hoesje maken. We hebben onze website hiervoor optimaal ingericht.

Onze design hoesjes geven de Samsung Galaxy S8 al een bijzonder exclusieve uitstraling. Deze Samsung hoesjes hebben door B2C Telecom ontworpen prints. Maar u kunt ook zelf een Samsung Galaxy S8 hoesje ontwerpen. Onze boekhoesjes en TPU hoesjes zijn zeer gebruiksvriendelijk en praktisch en ideaal om zelf een print voor te ontwikkelen.

Mooie prints op boekhoesje Samsung Galaxy S8

Door de magnetische sluiting gaan onze boekhoesjes bijna als vanzelf open en dicht. Met de TPU hoesjes past de Samsung Galaxy S8 in elke broekzak, ook als u hiervoor zelf een mooi hoesje ontwerpt. Met onze uniek ontwikkelde Photo Case Designer brengt u uw favoriete teksten en foto’s aan op het gsm hoesje. U kunt ook zelf de achtergrondkleur van het Samsung Galaxy S8 hoesje bepalen en speciale cliparts en effecten toevoegen.

Bent u klaar met ontwerpen van het smartphone hoesje, dan kunt u direct in een preview het eerste resultaat zien in 3D. Is het Samsung Galaxy hoesje niet naar wens, dan kunt u makkelijk aanpassingen doen. Op die manier ontwikkelt u zelf een Samsung Galaxy S8 hoesje met foto waar u honderd procent tevreden over zult zijn. Deze zelf ontwikkelde Samsung case beschermt dus tegen valschade en geeft de Samsung Galaxy S8 een unieke look. Wat wilt u nog meer?

Screenprotector voor zelf ontworpen TPU hoesje

Misschien nog een screenprotector, die het scherm extra beschermt tegen krassen en barsten. Deze wordt meestal gebruikt bij een TPU hoes. Heeft u zelf een TPU hoesje ontworpen, dan is een extra bestelling van een glazen screenprotector of eentje van folie een zeer goed plan. Dit kan bij B2C Telecom tegen zeer scherpe prijzen. Ook een eigen Samsung Galaxy S8 hoes maken kan tegen zeer lage kosten. Dit komt onder meer omdat we het printwerk in eigen beheer doen. Met deze printservice lopen we sterk voor op de concurrentie en we zijn voortdurend bezig met innovatie.

B2C Telecom staat dus alles behalve stil. Wilt u een Samsung Galaxy S8 hoesje maken met een foto van uw vakantie, dan is dit natuurlijk mogelijk. Wilt u inspiratie opdoen voor het ontwerpen van een eigen smartphone hoesje, dan raden we u aan de opgeslagen voorbeelden van onze klanten te bekijken.