Zelf je Samsung Galaxy S23 Ultra hoesje ontwerpen

De Galaxy S23 Ultra verenigt het beste van alles dat Samsung op smartphonegebied te bieden heeft. Het 6,8 inch grote Quad HD-scherm, de meegeleverde styluspen en een telelenscamera met maar liefst 10x zoom laten zelfs voor de veeleisende smartphoneliefhebber weinig te wensen over. Maar hoe vind je nu een bijpassend hoesje dat de kwaliteit van dit toestel in look en feel kan evenaren?

TPU case ontwerpen voor Samsung Galaxy S23 Ultra

Het antwoord op bovenstaande vraag is simpel: bij B2C Telecom natuurlijk! Wij bieden je een ruime keuze uit een divers aanbod van hoesjes, die beschikbaar zijn in verschillende modellen en honderden prachtige ontwerpen. Nog leuker – je kunt het hoesje voor je Samsung Galaxy S23 Ultra bij ons ook helemaal zelf ontwerpen! 

Hoe je dat doet? Kies het model hoesje dat jouw voorkeur heeft en begin in onze Phone Case Designer met ontwerpen. Een veelgekozen model is bijvoorbeeld de TPU siliconen case, een minimalistisch GSM hoesje dat jouw grote S23 Ultra niet nog eens een slag groter maakt. Tip: gebruik wel altijd een screenprotector bij dit type hoesje.

Zelf een boekhoesje of stand case maken voor de S23 Ultra

Een hoesje waar je geen screenprotector bij nodig hebt is een boekhoesje of book case. Dit type telefoonhoesje beschermt je Samsung Galaxy S23 Ultra namelijk aan de voor- en achterkant, maar neemt hierdoor wel iets meer ruimte in. Voordeel hiervan is weer dat er aan de binnenkant vakjes zitten voor je briefgeld en pasjes; wel zo handig als je onderweg bent.

Het derde type hoesje wat bij onze klanten razend populair is om zelf te ontwerpen is de stand case. Dit GSM hoesje komt zoals de naam al verklapt met een handige standaard waarmee je je S23 Ultra altijd en overal voor je neer kunt zetten. Handig in de trein op een tafeltje of thuis als je op je telefoon je favoriete serie wilt kijken.

GSM hoesje met foto ontwerpen voor Samsung Galaxy S23 Ultra

Hoe gaat het zelf ontwerpen van een hoesje met onze Phone Case Designer nu in zijn werk? Heel simpel: je kiest het type hoesje waarmee je wilt beginnen en sleept met speels gemak teksten, afbeeldingen, foto’s, clipart, special fx, patronen en meer in het ontwerp. Binnen enkele minuten kan jouw unieke hoesje voor je Samsung Galaxy S23 Ultra al klaar zijn!

Enkele voordelen van een zelf ontworpen hoesje van B2C Telecom: het sluit gegarandeerd naadloos aan op je telefoon, biedt dankzij de hoge kwaliteit uitstekende bescherming en de kleuren zijn rijk, levendig en vervagen niet snel. Ontdek waarom klanten ons gemiddeld een 9,3 als beoordelingscijfer geven en start nu met het ontwerpen van jouw hoesje voor de Galaxy S23 Ultra.