Zelf je Samsung Galaxy S23 Plus hoesje ontwerpen

De Samsung Galaxy S23 Plus is een fantastische smartphone die alles biedt wat je maar kan wensen. Juist hierdoor lopen veel mensen rond met deze telefoon en is het ontwerp niet echt meer onderscheidend. Wil jij je S23 Plus wél laten opvallen en een unieke uitstraling geven? Bij B2C Telecom kun je zelf snel en makkelijk een hoesje voor deze smartphone ontwerpen. 

Zelf back cover ontwerpen voor Samsung Galaxy S23 Plus

Met een scherm van maar liefst 6,6 inch is de Samsung Galaxy S23 Plus van zichzelf al flink aan de maat. Op zich geen probleem, maar een hoesje dat het toestel nog eens groter maakt zul je dan ook liever niet gebruiken. Een ideale oplossing is een TPU back cover, die alleen de achterkant van je telefoon omsluit en hierdoor minimale extra ruimte inneemt.

Heeft zo’n TPU cover dan helemaal geen nadelen? Nou ja, je hebt er eigenlijk wel een screenprotector bij nodig om ook de voorkant (lees: het scherm) van je kostbare smartphone te beschermen. Ook is er in de cover geen ruimte voor vakjes of een standaard, waardoor je voor een hoesje met deze functionaliteiten verder moet zoeken.

Mooi Samsung Galaxy S23 Plus hoesje ontwerpen

Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, want met de book case en stand case presenteren wij je 2 kant-en-klare kandidaten. Een book case (ook wel bekend als boekhoesje of portemonnee hoesje) omsluit je Galaxy S23 Plus van alle kanten en biedt hierdoor ook zonder screenprotector optimale bescherming. Daarnaast heeft dit GSM hoesje handige vakjes voor je pasjes en briefgeld.

Een uitstekend alternatief met een vergelijkbaar ontwerp is de stand case. Ook dit telefoonhoesje beschermt je telefoon van de achter-, zij- én voorkant, maar kenmerkt zich daarnaast door een handige standaard waarmee jij je telefoon in elke gewenste stand voor je neer kunt zetten. Handig als je je handen vrij wilt hebben tijdens het Netflixen of het bekijken van die lange YouTube-video.

Zelf GSM hoesje maken en bestellen voor de S23 Plus

Het is duidelijk; de keuze is bij B2C Telecom reuze als het gaat om telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S23 Plus. En het leuke is dat je al deze hoesjes ook nog eens helemaal naar je eigen smaak kunt ontwerpen. Je doet het al in 2 minuten, met de praktische Phone Case Designer op onze website waarmee je in een handomdraai teksten, foto’s, clipart en patronen toevoegt.

Wist je dat het niet alleen heel leuk is om zelf een hoesje voor de Galaxy S23 Plus te ontwerpen, maar ook om er eentje voor iemand anders te maken? Geef je vader, moeder, vriend of vriendin een uniek telefoonhoesje cadeau met bijvoorbeeld een bijzondere foto of speciale tekst. De mogelijkheden zijn bij B2C Telecom eindeloos!