Samsung Galaxy S21 hoesje ontwerpen

Samsung heeft met de Galaxy S21 weer een fantastisch model uitgebracht. Ook voor deze smartphone kan je bij B2C Telecom weer terecht voor een zelf ontworpen hoesje. Wij bieden je de mogelijkheid om dit model Samsung toestel telefoon, helemaal te personaliseren. B2C Telecom biedt hiervoor een zeer handige service aan, namelijk de Phone Case Designer. Hiermee kan jij jouw Samsung Galaxy S21 een fraai zelf ontworpen hoesje geven met leuke zelfgemaakte foto’s.

Gemakkelijk een Samsung Galaxy S21 hoesje ontwerpen

Als jij zelf een hoesje gaat ontwerpen voor jouw smartphone, dan is het handig om van te voren al een idee te hebben van wat je precies wilt maken. Hiervoor is het handig om inspiratie op te doen. Blader door de galerij op jouw mobiel om een mooie foto uit te zoeken voor op je hoesje, zoals een foto van je huisdier of een vrolijke vakantiefoto. Of neem een kijkje bij onze collecties design hoesjes. Daar vind je voorbeelden die jou misschien dat extra beetje inspiratie kunnen bieden, om jouw hoesje de finishing touch te geven!

Hoe ontwerp je een Samsung Galaxy S21 hoesje?

Wanneer je aan de slag gaat met het ontwerpen van jouw hoesje, heb je tal van keuzes. Zo kun je voor een boek of fliphoesje gaan. Deze hoesjes beschermen zowel de voor- als de achterkant van jouw telefoon en zijn uitermate geschikt om pasjes en geld in te bewaren. Vind jij het nou niet zo handig om iedere keer je hoesje te moeten openmaken voordat je bij je telefoonscherm kunt? Dan kan je beter voor een TPU Siliconen hoesje gaan, en deze combineren met een screenprotector. Voor alle typen telefoonhoesjes geldt dat het ontwerpen ontzettend makkelijk is en stapsgewijs gaat. In de Case Designer Tool kun je gedurende het ontwerpen zien hoe jouw hoesje eruit komt te zien. Mocht je tijdens het ontwerpen niet tevreden zijn, kan je altijd gemakkelijk een stapje teruggaan zodat je niet overnieuw hoeft te beginnen. Als je klaar bent heb jij jouw hoesje zeer snel in huis, doordat B2C Telecom zelf voor de bedrukking zorgt!

Heeft jouw vriend/vriendin/neef/nicht/opa/oma nou toevallig een andere telefoon, waar hij of zij een zelfgemaakt hoesje voor wil hebben? Dan is het ook mogelijk om voor zijn of haar telefoon een hoesje te ontwerpen! Of kies voor een design hoesje uit ons assortiment, met een door ons ontworpen design. Populaire hoesjes met vast design, zijn onze de Samsung A52 hoesjes, iPhone 13 hoesjes en Samsung A51 hoesjes.