Ontwerp unieke Samsung Galaxy J7 2017 hoesjes bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy J7 2017 heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Fraai is het behoorlijk grote 5,5 inch scherm, waarmee u op een aangename wijze filmpjes en games kunt bekijken. Natuurlijk beschermt u dit apparaat met een Samsung Galaxy J7 2017 hoesje. Op deze pagina willen we u wijzen op de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen. Maak uw Samsung Galaxy J7 2017 uniek door er zelf een hoesje voor te maken. 

Door de uitstekende hardware is het fijn, soepel en vlot appen met de Samsung Galaxy J7 2017. Daarom is de aanschaf van een hoesje zeer raadzaam. Het smartphone hoesje beschermt immers tegen valschade. Door een eigen Samsung case te ontwerpen voegt u er een unieke uitstraling aan toe.

Selecteer TPU hoesje of boekhoesje voor eigen ontwerp

U dient eerst goed na te gaan of uw voorkeur uit gaat naar een TPU case of een boekhoesje. Een TPU hoesje bedekt de zijkanten de achterkant van de Samsung Galaxy J7 2017 volledig. Omdat het scherm deels bloot ligt, wordt vaak een screenprotector besteld bij dit hoesje.

Het boekhoesje sluit zich volledig om de Samsung Galaxy J7 2017. Aan de buitenkant zorgt een magnetisch lipje ervoor dat het boekhoesje goed afsluit. Deze boekhoesjes worden ook gebruikt bij het maken van onze Samsung Galaxy J7 2017 design hoesjes. Op deze design hoesjes staat een exclusieve print van B2C Telecom. Bij het maken van uw eigen Samsung Galaxy J7 2017 case voert u zelf de regie over het ontwerpproces.

Zelf Samsung Galaxy J7 2017 hoesjes ontwerpen met foto

Voor het plaatsen van de foto's en teksten gebruikt u onze Phone Case Designer. Behalve foto’s en teksten kunt u ook speciale cliparts en effecten op het Samsung Galaxy J7 2017 hoesje zetten. Ook bepaalt u zelf de achtergrondkleur op het smartphone hoesje. U kunt dus werkelijk alle kanten op en uw fantasie gebruiken. Bent u op zoek naar inspiratie, dan kijkt u naar de voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes van klanten op onze website. Op deze pagina zijn er een aantal te zien. 

Bent u klaar met ontwerpen, dan krijgt u uw inspanningen direct te zien in een preview. Op dat moment kunt u nog aanpassingen doen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zelf Samsung Galaxy J7 2017 hoesjes ontwerpen. Na het maken van de smartphone hoesjes krijgen bedrijven een gratis proefdruk toegestuurd. Voor goedkope Samsung Galaxy J7 2017 hoesjes en andere Samsung Galaxy accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.