Uniek Samsung Galaxy J3 (2017) hoesje maken bij B2C Telecom 

De Samsung Galaxy J3 (2017) is de opvolger van de Samsung J3 (2016). De gsm met metalen behuizing beschikt over een 5 inch-AMOLED-beeldscherm met HD-resolutie en draait op Android 7.0 Nougat. Dit redelijk geprijsde toestel krijgt een unieke status door er zelf een hoesje bij te maken. Een eigen hoesje maken voor de Samsung Galaxy J3 (2017) kan exclusief bij B2C Telecom tegen zeer geringe kosten. 

De 13-megapixelcamera achterop en 5-megapixelcamera voorop zorgen voor mooie foto's en video’s. Een selectie van mooie foto’s die u hebt gemaakt met de Samsung Galaxy J3 (2017) is vrij eenvoudig op een gsm hoesje te zetten. Tenminste, als u dit doet bij B2C Telecom en gebruik maakt van onze unieke Phone Case Designer. Een handleiding op onze website toont op een zeer praktische manier welke stappen u moet zetten om zelf een uniek Samsung Galaxy J3 (2017) hoesje te ontwerpen. 

Een flexibel TPU hoesje is door voor een eigen design te gaan in een mum van tijd omgetoverd tot een uniek product. Omdat een zelf ontworpen smartphone hoesje helemaal niet duur is, kunt u er net zo goed een screenprotector bij bestellen ter bescherming van het touchscreen. Een zelf gemaakt hoesje en een screenprotector zorgen ervoor dat de Samsung Galaxy J3 (2017) op een bijzonder exclusieve manier nog lange tijd op volle toeren zal blijven draaien. 

Zelf ontworpen TPU hoesje of boekhoesje 

Een TPU hoesje met foto beschermt vooral de achterkant en zijkanten. Er kan ook een boekhoesje gebruikt worden tijdens het ontwerp van het product. Deze hoesjes – verkrijgbaar met of zonder lipje – beschermen de volledige behuizing van de Samsung Galaxy J3 (2017). Klaar met ontwerpen van het boekhoesje? Dan kunt u direct in een preview het eerste resultaat bekijken. Is het zelf gemaakte Samsung Galaxy J3 (2017) hoesje niet geheel naar wens, dan kunt u nog aanpassingen doen. Zo wordt het u wel erg makkelijk gemaakt om uw eigen Samsung hoesje met foto te maken. 

Zelf goedkope Samsung Galaxy J3 (2017) hoesjes maken 

Deze zelf ontworpen Samsung Galaxy J3 (2017) hoes beschermt tegen valschade en geeft een unieke uitstraling. Dit kan ook voor bedrijven heel interessant zijn. Een goede smartphone is onmisbaar voor werknemers en daarom is een Samsung case een goede investering. Indien deze hoesjes worden bedrukt met logo’s en teksten van het bedrijf, geeft dat een unieke uitstraling. Zelf Samsung Galaxy J3 (2017) hoesjes maken is erg goedkoop. En als u ze in grote aantallen bestelt bij B2C Telecom, worden ze alleen maar goedkoper!