Ontwerp een foto hoesje voor je Samsung Galaxy A60

Je favoriete voetbalclub, muziekband of kunstenaar, hoe leuk is het om je telefoonhoesje te versieren met zelfgekozen foto’s, prints en teksten? Ben jij de trotse bezitter van een Samsung Galaxy A60, dan is het zaak dat je je toestel zo snel mogelijk beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. Dit kun je natuurlijk doen met een leuk telefoonhoesje waarop een voorgedefinieerde print staat afgebeeld. Wij bieden je echter ook de optie om zelf je telefoonhoesje te maken. En dit is allesbehalve moeilijk. Met onze eigen ontwikkelde Phone Case Designer ontwerp jij in een handomdraai een smartphonehoesje waar je nog lang plezier van gaat hebben.

Een eigen ontworpen smartphonehoesje | B2C Telecom

De Samsung Galaxy A60 beschikt achterop over drie camera’s en is uitgerust met een zogeheten AMOLED-scherm. De afkorting staat voor: active-matrix organic light-emitting diode. Vergeleken met een LED-scherm, is een AMOLED-scherm energiezuiniger, geeft het een scherper beeld weer en is het zicht in zonlicht enorm verbeterd. Genoeg redenen om dit pareltje te beschermen met een stevig maar leuk telefoonhoesje. Duik eens in al je foto’s die jij de afgelopen tijd hebt gemaakt en kies vooral scherpe afbeeldingen met een hoge resolutie. Uiteindelijk bereik je hier het mooiste resultaat mee. Naast de nodige bescherming is het designen van je eigen telefoonhoesje ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Je bepaalt helemaal zelf hoe je case eruit komt te zien, het kan ons in ieder geval niet gek genoeg zijn. We bieden je zelfs de optie om speciale effecten, clip arts en kleuren aan je ontwerp toe te voegen. En omdat we jouw fotohoesje in eigen beheer bedrukken, hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden.

Je eigen telefoonhoesje maken | B2CTelecom

Een goedkoop telefoonhoesje met je eigen ontwerp, dat klinkt toch als muziek in de oren? Voor wie exact wil weten hoe het ontwerpproces bij B2CTelecom in z’n werk gaat, kan dit instructiefilmpje op onze website bekijken. Je zult merken: simpeler kan het niet. Het maken van je eigen smartphonehoesje is in no time gepiept.

Je kunt jouw eigen foto's en teksten zetten op een bookcase, stand case of TPU-siliconen hoesje, het ligt er maar net aan welk hoesje het beste bij jou past. Ook voor zakelijk gebruik is het bedrukken van een telefoonhoesje een prima idee. Heb jij een eigen bedrijf en sta je binnenkort op een beurs of ander evenement? Dan zijn gepersonaliseerde telefoonhoesjes de perfecte giveaway!