Design je eigen telefoonhoesje | Samsung Galaxy A40 (2019)

De Samsung Galaxy A40 is een prima, gemiddeld toestel met specificaties als een grote accu, vingerafdrukscanner en een stevige maar gladde behuizing. Een hoesje om je toestel te beschermen tegen invloeden van buitenaf is dus geen overbodige luxe. Als fanatieke telefoongebruiker weet je hoe gemakkelijk er een kras of barst in je scherm kan komen; vaak een duur geintje waar niemand op zit te wachten. Hecht je niet zoveel waarde aan een hoesje en wil je er vooral een die mooi én praktisch is, kies dan een telefooncase uit ons reguliere assortiment. Vind je het leuk om je Samsung Galaxy A40 een persoonlijke touch te geven, ontwerp dan je eigen telefoonhoesje en kies voor iets dat niemand anders heeft.

Bedruk je hoesje met eigen prints, foto’s en teksten

Het designen van je eigen telefooncase kost je geen dagen van je leven. Sterker nog: met onze Photo Case Designer heb je dit in een paar simpele stappen gefixed. Als creatieve geest heb jij vast al een ontwerp in gedachten. Wordt het een foto van je favoriete voetbalclub of kies je voor een verzameling van je mooiste vakantiefoto’s? Waar je ook voor gaat, onze geavanceerde printer zorgt ervoor dat jouw ontwerp zo mooi en scherp mogelijk op je hoesje wordt gedrukt. Voor je Samsung Galaxy A40 is een TPU-case heel geschikt. Qua materiaal zit het tussen hard plastic en siliconen in, wat ervoor zorgt dat dit hoesje niet kan breken en lekker flexibel is. Precies wat jij nodig hebt om je toestel optimaal te beschermen tegen val- en krasschade. Omdat we alles in ons eigen magazijn regelen, kunnen we de kosten voor jou zo laag mogelijk houden. Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje en verfraai je Samsung Galaxy A40 met een persoonlijk design. 

Je eigen telefooncase ontwerpen | B2CTelecom 

Zit je straks middenin het ontwerpproces, dan merk je vanzelf hoe eenvoudig het is om je eigen hoesje te designen. Al jouw aanpassingen in het ontwerp verschijnen real time in beeld. Je kunt continu aanpassingen doorvoeren, net zolang totdat je helemaal tevreden bent over jouw bedrukking. Met zo’n unieke case krijgt je Samsung Galaxy A40 niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook de unieke look waarmee jij je onderscheidt van de rest. Plaats je een bestelling op onze website, dan zorgen wij ervoor dat jij je hoesje zo snel mogelijk in huis hebt. Snelle levertijden, scherpe prijzen en een eenvoudige designtool; het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje is nergens zo eenvoudig als bij B2C Telecom.