Zelf je Samsung Galaxy A23 hoesje ontwerpen

Zoals zoveel telefoons in Samsung’s Galaxy-serie, is de Galaxy A23 razend populair. Met een middenklasse prijs, een grote batterij en een scherm van maar liefst 6,6 inch weet deze voordelig geprijsde telefoon veel smartphoneliefhebbers te bekoren. Heb jij voor dit toestel nog een hoesje nodig? Bij B2C Telecom kun je voor de Samsung Galaxy A23 zelf een origineel hoesje ontwerpen.

Zelf TPU back cover ontwerpen voor Samsung Galaxy A23

Telefoons van 6,6 inch zie je niet elke dag. De Samsung Galaxy A23 past nog wel in je broekzak, maar dan moet je er niet teveel andere spullen in hebben. Zeker met een groot telefoonhoesje eromheen kan het lastig zijn dit forse toestel met één hand te bedienen. Beter is het dan om te kiezen voor een kleiner en minimalistischer GSM hoesje, zoals een TPU siliconen case.

Een TPU case zit alleen om de achterkant van je Galaxy A23 en laat de voorkant (het scherm) daarmee onbeschermd. Hierdoor heb je naast een siliconen case wel nog een screenprotector nodig, maar wordt het formaat van je telefoon er in elk geval niet veel groter op. Bij B2C Telecom kun je een TPU case voor je Samsung Galaxy A23 helemaal naar je eigen smaak en wensen ontwerpen.

Origineel Samsung Galaxy A23 hoesje met foto ontwerpen

Voordat we dieper ingaan op de designopties die je tijdens het ontwerpen hebt, eerst nog even dit; naast een TPU siliconen case zijn ook een stand case en book case (ook wel bekend als portemonnee hoesje of boekhoesje) uiterst gewilde opties. Deze omsluiten je Samsung Galaxy A23 van beide kanten en verschillen alleen van elkaar in functie (vakjes aan de binnenzijde versus een standaard).

Een voordeel van een boekhoesje en stand case is niet alleen dat ze meer functionaliteit bieden dan een TPU back cover, maar ook dat ze je door de ‘voorflap’ liefst twee keer zoveel ruimte bieden om een mooi ontwerp te maken. Op een book case of stand case voor de Samsung Galaxy A23 kun je dus met gemak meerdere foto’s, afbeeldingen, teksten en nog veel meer designelementen kwijt.

Mooi GSM hoesje maken en bestellen voor de Galaxy A23

Het zelf ontwerpen van een GSM hoesje voor de Samsung Galaxy A23 is niet alleen verstandig om je smartphone te beschermen, maar ook erg leuk en makkelijk om te doen. Heb jij een mooie of betekenisvolle foto die je graag dicht bij je wilt dragen? Maak dan een prachtig ontwerp voor een hoesje met deze foto en koester je fijnste of meest bijzondere herinneringen elke dag.

Een GSM hoesje ontwerpen is ook een van de beste manieren om iemand anders te verblijden met een origineel cadeau. Heeft jouw vriend, vriendin, vader of moeder een Samsung Galaxy A23? Ontwerp dan een 100% uniek hoesje als blijk van jouw liefde of vriendschap. Het kost je minder dan enkele tientjes en slechts een paar minuten van je tijd!