Zelf je OPPO Reno8 Lite hoesje ontwerpen

De OPPO Reno8 Lite is een smartphone met een zeer kleurrijk ontwerp. Is dit niet helemaal jouw smaak of ben je er na een poosje simpelweg op uitgekeken? Dan kun je bij B2C Telecom helemaal zelf een fraai en uniek telefoonhoesje voor de Reno8 Lite ontwerpen. Hiermee geef je jouw telefoon niet alleen een unieke uitstraling, maar bescherm je deze ook tegen schade door krassen of vallen.

TPU siliconen case ontwerpen voor OPPO Reno8 Lite

Met afmetingen van 15,99 cm × 7,32 cm is de OPPO Reno8 Lite best groot uitgevallen. Veel mensen kiezen bij dit toestel dan ook voor een relatief bescheiden telefoonhoesje, zodat het toestel nog makkelijk in de broekzak past. Een TPU siliconen case is hiervoor een geschikte keuze, omdat deze alleen om de achterkant van het toestel zit en een flap aan de voorkant ontbreekt.

Bij B2C Telecom heb je vele opties om een TPU siliconen hoesje helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Vergeet alleen niet om na het maken van je ontwerp ook een screenprotector aan je bestelling toe te voegen. Zo zorg je ervoor dat ook de voorkant van je Reno8 Lite (het kwetsbare scherm) beschermd blijft tegen schade door krassen, stoten en vallen.

Hoesje met foto’s en tekst ontwerpen voor Reno8 Lite

Naast een TPU siliconen hoesje kun je bij B2C Telecom ook andere soorten hoesjes voor je OPPO Reno8 Lite ontwerpen. Zeer geliefde keuzes bij klanten zijn onder meer het klassieke boekhoesje of – een variant daarop – de welbekende stand case. Deze beide GSM hoesjes omsluiten je telefoon zoals de kaft van een boek en bieden hiermee optimale bescherming.

Doordat een stand case en boekhoesje zowel een voor- als achterkant hebben, heb je tijdens het ontwerpen van je hoesje 2 keer zoveel ruimte als bij een TPU siliconen case. Je kunt deze ruimte benutten door bijvoorbeeld extra foto’s, teksten, afbeeldingen, clipart, patronen of special FX toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos; je kunt je creativiteit de vrije loop laten!

Zelf een mooi GSM hoesje maken voor OPPO Reno8 Lite

B2C Telecom bewijst dat een zelf ontworpen hoesje voor je OPPO Reno8 Lite helemaal niet duur hoeft te zijn. Al voor minder dan enkele tientjes ontwerp jij op onze website een kwalitatief hoogwaardig telefoonhoesje met rijke kleuren dat vele jaren meegaat. Omdat je het dagelijks intensief gebruikt, zijn de kosten hiervoor relatief verwaarloosbaar.

Het zelf maken van een telefoonhoesje levert niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook voor een ander op. Heeft jouw vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin een OPPO Reno8 Lite? Ontwerp dan zelf een GSM hoesje en voeg de leukste foto’s en teksten toe. Probeer het nu zelf – met onze Phone Case Designer is het maken van een ontwerp leuk én eenvoudig!