Zelf je Oppo Find X5 Pro hoesje ontwerpen

Een mooi en trendy telefoonhoesje ontwerpen voor je smartphone was nog nooit zo makkelijk! Bij B2C Telecom ontwerp je in enkele minuten een 100% origineel hoesje voor jouw Oppo Find X5 Pro. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende varianten, waaronder een back cover, TPU siliconen case, stand case en book case. Lees hier alles over de voordelen van elk type GSM hoesje.

TPU siliconen case of back cover voor de Find X5 Pro

Een TPU siliconen case is een tijdloze klassieker die door de handzaamheid en het minimalistische ontwerp al sinds jaar en dag populair is bij veel mensen. Net als met een back cover bescherm jij je Oppo Find X5 Pro met dit hoesje aan de zij- en achterkant tegen veelvoorkomende schade door stoten, krassen of vallen. En je kunt het ook nog eens helemaal zelf ontwerpen!

Een back cover en TPU siliconen case laten je toestel aan de voorkant onbeschermd, waardoor het gebruik van een screenprotector bij deze hoesjes is aan te raden. Zo weet je zeker dat het haarscherpe scherm van je Find X5 Pro niet beschadigd raakt door krassen. Het voordeel van een hoesje zonder flap aan de voorzijde is dat je smartphone niet snel te groot en log wordt.

Stand case of book case voor de Oppo Find X5 Pro

Wil jij liever geen screenprotector gebruiken voor je telefoon of vind je een flap aan de voorzijde juist handig uit functionele overwegingen? Dan is het een beter idee om voor je Oppo Find X5 Pro een stand case of book case te ontwerpen. Deze beide hoesjes beschermen je toestel zowel aan de zij-, achter- als voorkant en bieden door hun ontwerp daarnaast handige functionaliteiten.

Neem alleen al een stand case, waarvan je de voorste flap kunt gebruiken als handige standaard om je smartphone rechtop voor je neer te zetten. Dit betekent dat jij je telefoon niet hoeft vast te houden tijdens het kijken van films, series of YouTube-filmpjes; dat is wel zo gemakkelijk! Een book case of boekhoesje daarentegen bevat aan de voorzijde vakjes voor zaken als briefgeld en pasjes.

Zelf GSM hoesje voor Oppo Find X5 Pro ontwerpen

Of je nu een book case, stand case, back cover of TPU siliconen case kiest; niets is zo leuk als het volledig zelf ontwerpen van het door jou gekozen hoesje voor je Oppo Find X5 Pro. Wist je dat je dit met de Phone Case Designer van B2C Telecom in 2 simpele stappen kunt doen? Eerst kies je het type hoesje waar je voorkeur naar uitgaat en daarna maak je in enkele minuten een prachtig ontwerp.

Om het nog leuker te maken, heb je op onze website vele opties om jouw gedroomde telefoonhoesje zelf te ontwerpen. Zo kun je een achtergrondkleur kiezen voor je GSM hoesje en naar hartenlust foto’s, afbeeldingen, tekst, emoji’s en fantastische effecten toevoegen. Direct jouw hoesje voor de Oppo Find X5 Pro ontwerpen? Kies hierboven een type hoesje en begin met ontwerpen!