Ontwerp zelf een uniek Nokia 7 Plus hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 7 Plus komt met een Qualcomm Snapdragon 660-chipset, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Met dit soort specificaties probeert de Finse fabrikant de concurrentie aan te gaan met de duurdere toestellen op de markt. Voor een goede bescherming kies je voor een leuk Nokia 7 Plus hoesje van B2C Telecom. Naast onze design hoesjes, stand cases en TPU cases bieden we je de mogelijkheid om je eigen Nokia 7 Plus hoesje te ontwerpen, met een naam, logo of eigen teksten erop. Geweldig toch?

Dankzij de grote 3800mAh batterij kun je lang doen met de Nokia 7 Plus zonder dat je continue hoeft op te laden. Zorg wel dat de telefoon schadevrij blijft, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Denk aan de tegelvloer waar de telefoon opvalt of het biertje dat tijdens het uitgaan over het scherm wordt gekieperd. Voor een goede bescherming zorg je met een Nokia 7 Plus hoesje. Onze design hoesjes zijn schitterend, maar je kunt ook zelf een hoesje ontwerpen. Met onze Phone Case Designer kun je eigen Nokia 7 Plus hoesjes ontwerpen met vele foto’s en teksten. Je kunt hiervoor een boekhoesje, een stand case of een TPU case gebruiken.

Plaats eigen foto’s, teksten, clip arts en effecten op een Nokia 7 Plus hoesje

De Nokia 7 Plus heeft fraaie eigenschappen. Dit blijkt wel uit het scherm van zes inch en de energiezuinige Snapdragon 660-chip. Een goede bescherming en een unieke look kun je krijgen door een eigen Nokia 7 Plus hoesje te maken. Dit kan met onze unieke ontwerpmodule. Je kunt effecten, clip arts, patronen en achtergrondkleuren op een hoesje zetten. Alle aanpassingen die je doet, maak je live op je scherm mee. Dit maakt het ontwerpen heel erg leuk en inspirerend om te doen. Je kunt zelf bepalen welke foto’s er op het hoesje komen te staan en in welk formaat. Foto’s zijn te verkleinen en in detail op een magnetische sluitclip van een boekhoesje te zetten.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken