Bescherm jouw Nokia 7 met een uniek hoesje met eigen design 

De Nokia 7 heeft een grote batterij en hele goede camera's. Verder zijn er een 5,2 inch-beeldscherm en een Snapdragon 630-chipset. Deze midranger kun je het best beschermen met een leuk hoesje. Ben je op zoek naar een uniek Nokia 7 hoesje? Die koop je bij B2C Telecom. Hier kun je zelf je eigen Nokia 7 hoesje ontwerpen tegen een regelrechte spotprijs.   

De behuizing van de Nokia 7 is prachtig, ligt goed in de hand en is stof- en waterdicht. Wij bieden hoesjes aan die dit fraaie design in nieuwstaat houden. Daarnaast zijn onze Nokia hoesjes zeer elegant en chique. Dat geldt voor onze TPU cases en stand cases, maar ook voor onze design hoesjes en boek en flip hoesjes. Op al deze hoesjes kun je een eigen ontwerp zetten. Dit is hartstikke leuk en uitdagend om te doen. Met jouw eigen ontworpen Nokia case val je heel erg op. Je kunt het logo van je bedrijf of je naam zetten op het hoesje en het zeer zakelijk en persoonlijk maken. Dat kan met onze speciale ontwerpmodule, die we zelf hebben ontwikkeld. Hier hebben we veel energie in gestoken. Alles om het jou zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Ontwerp je Nokia 7 hoesje geheel in eigen stijl

De Nokia 7 op een exclusieve wijze beschermen? Dit kan als je kiest voor een Nokia 7 design hoesje. Deze hoesjes hebben schitterende printjes, die in ons eigen magazijn worden gemaakt. De case kun je dus ook zelf maken. Het is mogelijk glossy effecten, patronen en een logo op het Nokia 7 hoesje te plaatsen. Bij een boekhoesje kun je met de Phone Case Designer zelfs de magnetische sluitclip zelf ontwerpen. Alle aanpassingen in je eigen ontwerp verschijnen real time in beeld. Ben je liefhebber van cases zonder printjes en heb je voor een TPU case gekozen, dan zou je eigenlijk ook een van onze Nokia 7 screenprotectors moeten nemen. Dan blijft het touchscreen in nieuwstaat. Gebruik onze Phone case Designer en maak van jouw Nokia 7 een uniek toestel!

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken