Ontwerp je eigen Nokia 1 hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 1 is een goedkoop instapmodel en prima geschikt voor iemand die zijn of haar eerste smartphone koopt. Voor nog geen 100 euro heb je redelijk vlotte hardware. Wil je deze telefoon beschermen? Dat kun je met een goedkoop Nokia 1 hoesje van B2C Telecom? Je kunt ook zelf Nokia 1 hoesjes ontwerpen. Je kunt eigen ontwerpen plaatsen op boekhoesjes en TPU cases. Het is erg leuk om je eigen Nokia 1 hoesje te maken, met een logo of een leuke tekst erop.

De Nokia 1 beschikt over een MediaTek MT6737M-chip en een 2150 mAh-accu. De goedkope smartphone heeft een 5 megapixel-camera en een 2 megapixel-frontcamera. Met een luxe Nokia 1 design hoesje maak je de budget smartphone zeer opvallend. Deze telefoonhoesjes zijn voorzien van leuke printjes. Dit leuke printje kun je ook zelf ontwerpen. Jouw eigen Nokia 1 hoesje maak je uniek door er een logo of een tekst op te zetten!

Nokia 1 hoesje wordt uniek met jouw naam of een logo erop

De Nokia 1 is ideaal voor mensen die hun eerste telefoon kopen. Dan is het toch mooi dat je deze telefoon al meteen een unieke uitstraling kunt geven, door er met onze Phone Case Designer foto’s, teksten, clip arts en speciale effecten op te zetten. Dit kan op een boekhoesje, een tpu hoesje of een stand case. Alle Nokia 1 hoesjes passen perfect om jouw Nokia 1 en zijn voorzien van alle gewenste uitsparingen. Een TPU hoesje is zeer flexibel. Het materiaal is zeer schokbestendig. Jouw Nokia toestel kan gerust een keer op de grond stuiteren zonder negatieve gevolgen. 

In de Nokia 1 kunnen twee simkaarten. Het 4,5 inch scherm heeft een resolutie van 854 bij 480 pixels. Dit scherm is optimaal beschermd met een Nokia hoesje en een Nokia 1 screenprotector van folie of glas. Zelf een Nokia 1 hoesje ontwerpen kan voor zeer weinig geld. Het resultaat is maximaal. Een Nokia 1 case die je zelf ontwerpt zie je nergens anders terug. Bovendien is het Nokia hoesje met eigen foto’s en teksten zeer persoonlijk. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken