Honor 20 telefoonhoesje Ontwerpen

De Honor 20 heeft wederom uitgepakt met een prachtig en strak design; er is opnieuw gekozen voor een glazen behuizing. De Honor 20 is een prijzig toestel en aangezien hij ook weer van glas is, wil je deze natuurlijk in stijl beschermen met een goed telefoonhoesje. Naast verschillende design hoesjes in de webshop kun je er nu ook voor kiezen om zelf een telefoonhoesje voor de Honor 20 te ontwerpen. Met een eigen foto of tekst maak je het hoesje persoonlijk en erg uniek!

Creatieve telefoonhoesjes van de beste kwaliteit

Voor de Honor 20 kun je een TPU case of standcase ontwerpen. Een TPU case is erg stevig en zorgt voor volledige bescherming van jouw smartphone. Zo loopt jouw smartphone geen valschade op. Valschade is natuurlijk nooit leuk, maar barsten en krassen op het beeldscherm van jouw smartphone ook niet. Ze belemmeren niet alleen het zicht en een eventuele frontcam, maar kunnen ook zorgen voor interne schade aan jouw telefoon. Kies naast een telefoonhoesje daarom ook voor een glazen screenprotector. Onze screenprotectors zijn van de beste kwaliteit glas en houden jouw beeldscherm vrij van krassen en barsten.
Een standcase is niet alleen een sterk hoesje, maar ook nog eens multifunctioneel. Dankzij de houder kun je jouw smartphone rechtop zetten. Handig, voor het bekijken van films en series!
Je kunt ervoor kiezen om een foto naar keuze te laten drukken op het hoesje of een telefoonhoesje met een naamopdruk. Jouw eigen naam, bedrijfsnaam of de naam van een dierbare; het is allemaal mogelijk! Met ons ontwerpprogramma kun je jouw foto’s op de hoesjes vergelijken en kijken wat het beste past bij jou. Liever geen foto maar tekst? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voeg een tekst naar keuze toe op jouw telefoonhoesje en geniet van jouw blikvanger. Een citaat, grap of je eigen naam, wat je ook kiest, je bent verzekerd van een uniek hoesje!

Speciale cadeautjes

Wist je dat een telefoonhoesje met naam of foto ook heel erg leuk is om cadeau te geven? Zo kun je bijvoorbeeld matching hoesjes maken met foto’s van jou en jouw beste vriend(en) of vriendin(nen). Of creëer een telefoonhoesje met naam voor jouw partner, zo draagt hij of zij altijd een stukje van jou met zich mee.
Hoesjes met naam of foto zijn bijzondere en erg mooie cadeautjes en bovendien ook erg origineel. Binnenkort een verjaardag of jubileum? Twijfel niet langer en geef eens een mooi hoesje met foto of tekst cadeau!