Een hoesje met eigen print | Apple iPhone XR

Ben jij de trotse bezitter van een Apple iPhone XR, dan heb je een toestel in handen dat boordevol nieuwe functies zit. Je kunt er onder andere prachtige portretfoto’s mee maken en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Om zolang mogelijk van je smartphone te kunnen genieten, is het belangrijk dat je hem zo goed mogelijk beschermt tegen invloeden van buitenaf. Niemand zit te wachten op een kras of barst in z’n scherm. Een stevig telefoonhoesje is daarom een echte must. Je kunt natuurlijk kiezen uit een van onze reguliere hoesjes, maar hoe leuk is het om zelf een case te ontwerpen?

Zelf je telefooncase ontwerpen

Je kunt het je tegenwoordig niet meer voorstellen: een leven zonder smartphone. Net als de rest van de wereld heb jij je telefoon waarschijnlijk dag en nacht bij je. Je bent voortdurend bereikbaar en wil niets missen. Daarom is het belangrijk om jouw Apple iPhone XR zo goed mogelijk te beschermen tegen val- en krasschade. Smartphones zijn niet goedkoop en continu je scherm laten repareren loopt ook aardig in de papieren. Bescherm je telefoon daarom zo goed mogelijk met een TPU-hoesje, hardcase, standcase of boekhoesje. Bedruk je telefoonhoesje met een eigen design en onderscheid je daarmee van de rest. Het maakt niet uit welk hoesje je kiest, onze geavanceerde printer zorgt ervoor dat de bedrukking te allen tijde van hoge kwaliteit is.  

Bedruk je hoesje met eigen tekst of foto’s | B2C Telecom 

Je telefoonhoesje met een eigen print bedrukken werkt bij B2C Telecom heel gemakkelijk. Bekijk dit instructiefilmpje en ga dan direct aan de slag met onze eenvoudige Phone Case Designer. Met deze designtool kun je naast foto’s ook speciale effecten, patronen, clip arts en kleuren toevoegen, zodat het hoesje van je Apple iPhone XR nóg persoonlijker wordt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je smartphonecase een echt kunstwerk. Hoe leuk is het om straks met een eigen ontworpen telefoonhoesje rond te lopen dat niemand anders heeft?

Ontwerp een unieke telefooncase bij B2C Telecom 

Heb je zelf al een hoesje of zoek je een origineel cadeau voor je vriend of vriendin, dan is het goed om te weten dat je bij B2C Telecom vrijwel voor elk model een hoesje kan ontwerpen. Verras die ene persoon uit je omgeving met een zelfontworpen telefooncase, er is namelijk niets leuker dan het krijgen van een gepersonaliseerd cadeau. Na het plaatsen van je bestelling sturen wij je hoesje zo snel mogelijk op.