Zelf hoesje maken iPhone 7 Plus bij B2Ctelecom

De iPhone 7 Plus is een geweldig toestel. Het heeft een 12 megapixel-camera, die is voorzien van optische beeldstabilisatie. Je schiet altijd haarscherpe foto’s, die schitterend tot hun recht komen op het retina HD-beeldscherm. De prijs van dit toestel is hoog, dus kun je een goedkoop iPhone 7 Plus hoesje eigenlijk niet laten liggen. Je kunt ook zelf een uniek hoesje maken voor de iPhone 7 Plus. Dit kan exclusief bij B2C Telecom, tegen een zeer lage prijs. Zoals je van ons gewend bent. 

TPU cases beschermen de iPhone 7 Plus zeer effectief. Het scherm blijft zichtbaar, maar dankzij de ophogingen in het iPhone hoesje is het kostbare scherm niet direct in gevaar als het toestel op de grond valt. Op deze hoesjes kun je ook zelf een print laten maken. Zelf een hoesje maken met foto kan op een standaard TPU case dankzij onze unieke Phone Case Designer. Het is overigens gangbaar dat bij een TPU hoes een screenprotector wordt gebruikt.

Eigen foto’s op TPU hoesje iPhone 7 Plus

Indien de iPhone 7 Plus aan alle zijden optimaal beschermd dient te worden, dan is het interessant om ons aanbod boekhoesjes te bekijken. Ook op deze Apple hoesjes kun je een eigen ontwerp plaatsen. Dit kan op een boekhoesje met lipje en op een boekhoesje zonder lipje. Beide iPhone 7 Plus hoesjes worden magnetisch afgesloten en krijgen een unieke look door er zelf gemaakte foto’s en teksten op te zetten.  

Indien je zelf een hoesje ontwerpt voor de iPhone 7 Plus, heb je zelfs een uniek hoesje in handen. Heb je een geweldig trouwfeest achter de rug, of ben je kampioen geworden met je voetbalteam? Dan kun je de mooiste foto’s hiervan op het iPhone hoesje zetten. Op onze website staat haarfijn uitgelegd hoe je dit voor elkaar krijgt. We hebben een handige handleiding online gezet.

Particulieren en bedrijven kunnen zelf iPhone 7 Plus hoesjes ontwerpen

Onze stand cases en design hoesjes zijn trouwens ook schitterend om te zien. Met deze Apple hoezen bescherm je de iPhone 7 Plus en geef je het toestel een duurzaam karakter. Door een eigen iPhone 7 Plus hoesje te maken wordt daar weer iets extra’s aan toegevoegd. Zelf iPhone 7 Plus hoesjes ontwerpen kan voor particulieren en bedrijven een uitkomst zijn.

Aan het ontwerp kunnen namelijk persoonlijke teksten, logo’s en kleuren worden toegevoegd. De iPhone 7 Plus krijgt op deze manier gegarandeerd een smartphone hoesje waar je nog jarenlang met plezier gebruik van zal maken.