Maak unieke Apple iPhone 6 Plus hoesjes bij B2C Telecom

U heeft de Apple iPhone 6 Plus waarschijnlijk gekocht voor de langere termijn. Dan heeft u er waarschijnlijk ook al aan gedacht om een Apple iPhone 6 Plus hoesje te kopen. Weet u ook dat u een uniek Apple iPhone 6 Plus hoesje kunt maken? Bij B2C Telecom kan dit voor een zeer lage prijs. Met ons PCD-programma kunt u een hele mooie foto zetten op het Apple hoesje. Ook teksten en logo’s kunt u erop kwijt. Ontwerp nu zelf uw eigen Apple iPhone 6 Plus case!

Door zelf een Apple iPhone 6 Plus te maken creëert u een uniek product. U maakt zelf een hoesje omdat u bijvoorbeeld geen keuze hebt kunt maken uit ons ruime aanbod Apple iPhone 6 Plus hoesjes.  Zeker is dat u een uniek Apple iPhone 6 Plus hoesje maakt als u zelf het ontwerpproces leidt.

Foto van vakantie op Apple iPhone 6 Plus hoesje

U dient wel even uw creativiteit aan te boren. Tijdens het ontwerp plaatst u immers zelf foto’s en teksten op een boekhoesje of een fliphoesje. Vervolgens bedrukken wij het hoesje met onze onderscheidende printservice. Als u onlangs op vakantie bent geweest, zou u een foto van deze gebeurtenis op het hoesje kunnen zetten. Maar u kunt ook denken aan foto’s van huisdieren, kinderen of feesten en partijen.  

Onze hoesjes bieden een optimale basisbescherming. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Bovendien zijn de smartphone hoesjes van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan vakjes voor pasjes en briefgeld, maar ook aan magnetische sluitingen. Hierdoor blijven het scherm en het design van de Apple iPhone 6 Plus altijd bedekt. Ook als de gsm in de broekzak of tas zit.

Veel Apple iPhone 6 Plus hoesjes bestellen is goedkoop zaken doen

Op deze hoesjes kunt u met onze Phone Case Designer zeker tien persoonlijke afbeeldingen zetten. Ook is het mogelijk om teksten en logo’s op het hoesje te plaatsen. Dit is voor zowel particulieren als bedrijven heel erg interessant. Bestelt u meerdere iPhone 6 Plus hoesjes, dan profiteert u van bundelkorting. Bedrijven die hun personeel hoesjes en Apple iPhone 6 Plus screenprotectors willen schenken, kunnen dus heel goedkoop zaken doen.   

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope Apple iPhone 6 Plus hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Apple iPhone 6 Plus hoesjes kunt u kosteloos retourneren
  • Prints op Apple iPhone 6 Plus design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met het Thuiswinkel waarborg keurmerk