Maak zelf een uniek Apple iPhone 6 hoesje bij B2C Telecom

De Apple iPhone 6 heeft alles wat je van een moderne smartphone mag verwachten. Het design is strak en aantrekkelijk en de prestaties formidabel. Aangezien iPhones doorgaans behoorlijk prijzig zijn, is de aanschaf van een leuk Apple hoesje niet onverstandig. Ben  je op zoek naar een uniek iPhone 6 hoesje, dat niemand anders heeft? Ontwerp dan je eigen iPhone 6 hoesje, met eigen foto's, een naam of een logo. Hiermee bescherm je de telefoon niet alleen, je geeft hem ook nog eens een waanzinnige uitstraling. Met onze Phone Case Designer kun je al jouw creativiteit in de Apple case stoppen die je zelf maakt. 

Met een hoesje van B2C Telecom geef je de Apple iPhone 6 waar het recht op heeft: de beste bescherming, tegen de laagst mogelijke kosten. Je kunt kiezen uit vele verschillende soorten hoesjes. De meest bijzonere producten zijn onze cases met printjes. Zo hebben onze design hoesjes schitterende printjes in allerlei thema's. Deze thema's zie je ook terug in onze clip arts, op het moment dat je bezig bent met het maken van je eigen iPhone 6 hoesje. De clip arts kun je toevoegen aan je ontwerp, net als glossy effecten en heel speciale patronen en sierletters. Met deze sierletters kun je je eigen naam op een exclusief iPhone 6 hoesje plaatsen. Dit kan op boekhoesjes, TPU cases en stand cases.  

Ontwerp een iPhone 6 hoesje met een chique logo of je eigen naam

Heb je er al eens aan gedacht om een foto van je gezin, sportheld, of favoriete band op een iPhone case te plaatsen? Je kunt zelfs meerdere afbeeldingen op een hoesje zetten. Met onze Phone Case Designer is het ontwerpen van de Apple case een waar feest. Een foto en een tekst combineren met een logo, initialen of een naam. Het is allemaal mogelijk. Je kunt het zo gek en opvallend maken als je zelf wilt. Hoe dan ook zal jij hoge ogen gooien met jouw unieke ontwerp. Geen enkele vriend, kennis of collega zal namelijk hetzelfde hoesje hebben als jij. Boekhoesjes worden aan alle zijden bedrukt, inclusief sluitclip, een TPU hoesje natuurlijk alleen aan de achterkant. Denk er in dat laatste geval wel aan een screenprotector te nemen. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken