Ontwerp je eigen iPhone 5S hoesje bij B2C Telecom

De iPhone 5S heeft nog betere eigenschappen dan de iPhone 5. Zo heeft de iPhone 5S een krachtigere processor en is er een vingerafdrukscanner aanwezig op het toestel. Ben je op zoek naar een goedkoop iPhone 5S hoesje, dat jouw telefoon op een zeer goede manier beschermt? Met een iPhone 5S hoesje van B2C Telecom bescherm je het 4 inch scherm op zeer fraaie wijze. Je kunt ook gaan voor een unieke case. Op onze website is het namelijk mogelijk om zelf een iPhone 5S hoesje te ontwerpen, met eigen foto's en teksten. Met onze Phone Case Designer zet je zelf heel gemakkelijk een foto of een logo op een iPhone hoesje. 

Designs op smartphone hoesjes zijn momenteel heel populair. Onze grafisch designer maakt ook zeer fraaie ontwerpen. Deze worden geplaatst op boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Onze exclusieve iPhone 5S design hoesjes zijn tegen een zeer lage prijs te krijgen. Ook de cases die je zelf maakt, zijn spotgoedkoop. Het enige dat hoeft te doen, is je creativiteit gebruiken. En een aantal leuke foto's en teksten natuurlijk. Met onze unieke ontwerpmodule kun je zelfs meerdere foto's op een boekhoesje of TPU case zetten. De afbeeldingen zijn te uploaden vanuit social media. Heel makkelijk!    

Zet jouw naam of een logo op een boekhoesje of TPU hoesje

Onze boekhoesjes zijn zeer populair. Ze worden verreweg het meest besteld. Stand cases zijn een variant op boekhoesjes. Beide cases hebben een magnetische sluiting. Het boekhoesje aan de buitenkant, met lipje, een stand case aan de binnenkant. Zet je jouw unieke print op een boekhoesje, dan wordt de gehele case bedrukt. Dus ook de magnetische sluitclip. Dit kun je goed zien als je het hoesje aan het ontwerpen bent met de Phone Case Designer. Je kunt een leuke foto van een vakantie gebruiken, maar net zo goed een afbeeldig van je favoriete artiest of sporter. Maar daarmee ben je nog niet klaar. Ook een glossy effect, een patroon en onderscheidende clip arts zijn makkelijk toe te voegen. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken