Zelf je iPhone 15 Plus hoesje ontwerpen

Met zijn uitstekende specificaties, 6,7 inch beeldscherm en een gewicht van 201 gram mag de iPhone 15 Plus met recht een toestel van formaat worden genoemd. Deze smartphone is hierdoor kwetsbaar voor stoot- en valschade en verdient daarom extra bescherming met een goed telefoonhoesje. Bij B2C Telecom kun je jouw unieke GSM hoesje voor de iPhone 15 Plus helemaal zelf ontwerpen.

GSM hoesje iPhone 15 Plus maken: back cover of TPU case

Vind jij de iPhone 15 Plus van zichzelf al groot en zwaar genoeg? Kies dan voor een back cover of TPU case als hoesje om zelf te ontwerpen. Deze beide hoesjes hebben geen ‘kaft’ aan de voorzijde, waardoor ze het scherm onbedekt laten. Hierdoor nemen ze minder ruimte in en bedekken ze alleen de zij- en achterkant van je toestel. Ideaal als jij van minimalistisch houdt.

Voor extra stevige bescherming voor je iPhone 15 Plus kun je ook kiezen voor een TPU case met anti-shock protection. Zo is je dure smartphone extra goed beschermd tegen schade door stoten en met name vallen en voorkom je een dure reparatie. Zowel bij de back cover als TPU case (met of zonder anti-shock) is het gebruik van een screenprotector aan te raden om ook het scherm te beschermen.

iPhone 15 Plus: boekhoesje met foto ontwerpen

Wil je bij je iPhone 15 Plus geen screenprotector hoeven te gebruiken? Kies dan voor een boekhoesje of stand case. Deze beide typen hoesjes omsluiten je smartphone zoals de kaft van een boek, waardoor je geniet van optimale bescherming. Bovendien heb je bij deze hoesjes door de extra flap aan de voorzijde meer ruimte voor het ontwerp dat je gaat maken.

Of je nu een back cover, TPU case, boekhoesje of stand case wilt ontwerpen voor je iPhone 15; bij B2C Telecom doe je het in slechts enkele minuten. Met onze handige Phone Case Designer is het zelf ontwerpen van je GSM hoesje een feestje. Kies je favoriete foto(‘s) en voeg naar hartenlust tekst, afbeeldingen, clip art, special fx of patronen toe. De ontwerpmogelijkheden zijn oneindig!

GSM hoesje voor de iPhone 15 Plus zelf ontwerpen

Wist je dat het niet nodig is om je telefoonhoesje voor de iPhone 15 Plus zelf te ontwerpen? Bij B2C Telecom vind je honderden kant-en-klare en hippe designs die jou het zelf maken van een GSM hoesje besparen. Met uitgebreide collecties als Abstract, Patronen, Skulls, Eten & Drinken en Bloemen & Planten zal het je weinig moeite kosten om een leuk telefoonhoesje te vinden.

Wil je liever een hoesje met een diepere persoonlijke betekenis om altijd dichtbij je te dragen? Dan raden we je aan om je telefoonhoesje voor de iPhone 15 Plus zelf te ontwerpen. Bij B2C Telecom is het snel, makkelijk en bovendien heel leuk! Ontwerp nu jouw TPU case, stand case, back cover of boekhoesje en profiteer van onze voordelige prijzen en snelle verzending.