Zelf je iPhone 15 hoesje ontwerpen

De iPhone 15 is een typisch Apple-toestel; de prestaties zijn uitmuntend en aan het ontwerp zie je direct dat het een iPhone is. Wil je jouw iPhone eens een wat andere uitstraling geven? Dan is het een goed idee om voor de iPhone 15 zelf een hoesje te ontwerpen. Van een zelf ontworpen boekhoesje, stand case of TPU siliconen case van B2C Telecom heb je jarenlang plezier.

GSM hoesje iPhone 15 maken: boekhoesje of TPU case

Ben jij op zoek naar maximale functionaliteit in een telefoonhoesje voor je iPhone 15? Dan kom je al snel bij een boekhoesje uit. Dit hoesje omsluit je telefoon van beide kanten en maakt een screenprotector daardoor overbodig. Bovendien heeft een boekhoesje vakjes voor je geld en pasjes. Wil je je telefoon voor je neer kunnen zetten? Kies dan voor een (verder vergelijkbare) stand case.

Zoek je in plaats van veel functionaliteit vooral bescherming en minimalisme in een hoesje, dan zijn de TPU case en back cover je beste opties. Deze beide typen hoesjes bedekken je telefoon alleen aan de zij- en achterkant, waardoor je iPhone 15 licht en handzaam blijft. Wel blijft het scherm onbeschermd en is het raadzaam om bij deze hoesjes ook een screenprotector te gebruiken.

iPhone 15 hoesje met foto zelf ontwerpen

Als je je type hoesje eenmaal hebt gekozen, kun je het gaan ontwerpen. B2C Telecom maakt dit leuk en makkelijk; met de handige Phone Case Designer op onze website kun jij je iPhone 15 hoesje in een handomdraai helemaal zelf ontwerpen. Zo ben je verzekerd van een origineel hoesje waarmee je jouw smartphone gegarandeerd een unieke uitstraling geeft.

Het zelf ontwerpen van je hoesje voor de iPhone 15 werkt snel en eenvoudig. Je kiest bijvoorbeeld een foto of andere afbeelding die je wilt gebruiken voor je hoesje (meerdere foto’s mag ook) en voegt hieraan ontwerpelementen zoals tekst, clip art, patronen en speciale effecten toe. Zo kun je vrijwel elk ontwerp creëren dat je wenst en je gedroomde GSM hoesje maken!

Telefoonhoesje voor iPhone 15 zelf ontwerpen

Ben je al aan de slag gegaan met het zelf ontwerpen van je iPhone 15 hoesje, maar ben je nog niet tevreden over het resultaat? Dan kun je ook kiezen voor een van onze vele kant-en-klare designhoesjes voor de iPhone 15. Met thema’s als Reizen, Dieren, Eten & Drinken, Abstract, Patronen en Skulls zit er altijd wel een GSM hoesje van jouw gading bij.

Wil je hoe dan ook een uniek telefoonhoesje dat niemand anders heeft? Dan is je beste optie om zelf een hoesje voor de iPhone 15 te ontwerpen. Een zelf ontworpen boekhoesje, back cover, TPU case of stand case is een origineel cadeau voor jezelf of een ander dat garant staat voor jarenlang plezier. Ontwerp nu jouw iPhone 15 hoesje bij B2C Telecom en geniet van razendsnelle verzending.