Zelf je iPhone 14 Pro hoesje ontwerpen

Wil jij zelf een hoesje ontwerpen voor de iPhone 14 Pro? Dan ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Op onze website kun je in enkele minuten een geheel eigen back cover, stand case of boekhoesje maken en het GSM hoesje van je dromen creëren. Zo geef jij je iPhone 14 Pro een unieke look en weet je zeker dat je dure smartphone optimaal beschermd is.

Eigen GSM back cover maken voor de iPhone 14 Pro

Wanneer je zelf een eigen telefoonhoesje voor de iPhone 14 Pro gaat maken, heb je de keuze uit verschillende soorten hoesjes om je ontwerp op te drukken. Een van de populairste soorten hoesjes is zonder twijfel de TPU siliconen case, die ook wel bekend staat als back cover. Zoals de naam al prijsgeeft, bescherm je hiermee met name de achterkant van je toestel.

Wil je ook het scherm van je iPhone 14 Pro optimaal beschermen? Dan is het verstandig om naast een back cover ook een screenprotector te gebruiken. Je profiteert dan van alle voordelen van een TPU siliconen case – zoals handzaamheid, een klein formaat en een minimalistisch ontwerp - zonder in te boeten op de bescherming van je telefoon.

Zelf book case of stand case ontwerpen voor iPhone 14 Pro

Minstens zo populair als de back cover zijn de stand case en book case. Deze beide hoesjes hebben in tegenstelling tot een TPU siliconen case een flap aan de voorzijde, waardoor een screenprotector niet nodig is. Daarnaast heeft een stand case een standaard om je iPhone 14 Pro rechtop te zetten en bevat een boekhoesje vakjes waarin je onderweg contant geld mee kunt nemen.

Bij het zelf ontwerpen van een boekhoesje of stand case voor de iPhone 14 Pro is het goed om in gedachten te houden dat je 2 keer zoveel ruimte hebt om te bedrukken als bij een back cover. Hierdoor kun je je creativiteit de vrije loop laten en werkelijk elk ontwerp creëren; met meerdere foto’s, teksten, afbeeldingen en speciale effecten.

Goedkoop je eigen iPhone 14 Pro hoesje ontwerpen

Wil jij niet zelf je eigen hoesje voor de iPhone 14 Pro ontwerpen, maar juist een kant-en-klaar ontwerp kiezen? Op de website van B2C Telecom heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod van honderden designs, die overzichtelijk zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan Eten & Drinken, Skulls, Abstract, Patronen, Reizen, Dieren en Bloemen & Planten.

Voor wie zijn eigen hoesje voor de iPhone 14 Pro wél zelf wil ontwerpen, is de Phone Case Designer van B2C Telecom de ideale keuze. Hiermee maak je in een handomdraai een 100% origineel GSM hoesje waarmee je de show steelt bij je familie en vrienden. Onze telefoonhoesjes gaan lange tijd mee en onderscheiden zich door de hoogwaardige en levendige kleuren van de bedrukking.