iPhone 11 Pro hoesjes

Onlangs zijn er drie nieuwe modellen van de iPhone uitgekomen, waaronder de iPhone 11 Pro. Dit toestel is nu al waanzinnig populair. Van zo’n investering wil je natuurlijk lang kunnen genieten. Daarom biedt B2C Telecom de beste telefoonhoesjes voor jou iPhone 11 Pro. Er is een ruim aanbod aan design hoesjes beschikbaar, maar voor degenen die echt iets unieks willen, hebben wij de optie om een iPhone 11 Pro hoesje te ontwerpen met een eigen foto!

Jouw eigen foto op de iPhone 11 Pro: maak ‘m nu!

Je kunt kiezen voor standaard designs, simpele en strakke hoesjes of je kunt met behulp van onze ontwerptool jouw eigen foto’s laten drukken op jouw telefoonhoesje. Op deze manier heb je een gepersonaliseerd en uniek telefoonhoesje die niemand anders heeft! Onderscheid jezelf en laat je creativiteit de vrije loop door jouw eigen foto’s te gebruiken. Je kunt deze gave feature toepassen op onder andere onze boekhoesjes, TPU cases, TPU cases met anti-shock en de standcases. Een gepersonaliseerde standcases is super populair en multifunctioneel, je kunt er namelijk je favoriete series en films veel makkelijker op kijken.
Dankzij de mogelijkheid om jouw hoesje te ontwerpen met jouw eigen foto’s heb je nu je familie, huisdier of favoriete band altijd een beetje bij je!

Bescherming voor jouw eigen ontworpen hoesje!

Bij het ontwerpen van je eigen telefoon hoesje kun je kiezen uit een boekhoesje, standcase, TPU case of een TPU case met anti-shock. Voor de beste bescherming, raden wij de TPU case met anti-shock aan. TPU is op zichzelf al erg duurzaam en onbreekbaar, maar wil je toch 100% zeker van je zaak zijn? Ga dan voor een TPU case met anti-shock! Dit telefoonhoesje biedt niet alleen de beste bescherming, maar is ook nog eens schokbestendig! Jouw telefoon is op deze manier volledig beschermd tegen valschade. Jouw iPhone 11 Pro hoesje met jouw eigen ontwerp is dus niet alleen super mooi om te zien, maar zorgt ook voor volledige bescherming tegen valschade.

Maak de bescherming van jouw hoesje met foto compleet

Bij B2C Telecom willen wij jou niet alleen voorzien van trendy, unieke en speciale hoesjes, maar ook van bescherming van topkwaliteit voor jouw telefoon. Naast onze sterke TPU cases raden wij onze klanten ook onze glazen screenprotectors van topkwaliteit aan! Op deze manier kun je jouw iPhone 11 Pro niet alleen beschermen tegen valschade, maar houd je deze ook barst- en krasvrij!

Telefoonhoesjes met foto’s: een uniek cadeau!

Je kunt de door jouw ontworpen hoesjes natuurlijk lekker voor jezelf houden, maar het zijn ook super unieke cadeaus om te geven! Verras je familie of vrienden met een gepersonaliseerd design hoesje. Kies bijvoorbeeld een foto van hun favoriete auto, huisdier of een mooie vakantie uit en laat deze op het hoesje drukken. Het is gegarandeerd een top cadeau!