iPhone 11 hoesjes ontwerpen

De iPhone 11 is één van de nieuwste modellen van Apple. Een strak design, sneller dan zijn voorgangers en met een tal aan nieuwe functies. Als je op pad gaat met je nieuwe iPhone 11 wil je deze natuurlijk niet alleen zo goed mogelijk beschermen tegen vallen en stoten, maar wil je deze natuurlijk ook in een tof jasje stoppen! Dit is mogelijk met ons ruime aanbod aan design hoesjes voor de iPhone 11, maar er is nóg een leuke manier…

Jouw eigen telefoonhoesje met foto voor jouw iPhone 11?

Bij B2C Telecom bieden we een verrassend ruim aanbod aan telefoonhoesjes. En hoewel wij iedereen proberen tevreden te stellen met onze design hoesjes, zullen er toch sommigen zijn die niet het juiste hoesje kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Hoe tof zou het dan zijn om je eigen hoesje mét foto te kunnen ontwerpen voor jouw iPhone 11? Goed nieuws! Bij B2C Telecom heb je dankzij onze ontwerp tools deze mogelijkheid.
Door de mogelijkheid om je eigen foto’s te gebruiken voor het telefoonhoesje, kun je je creativiteit de vrije loop laten om het hoesje van jouw dromen te ontwerpen! Door het toevoegen van je eigen foto aan jouw telefoonhoesje maak je deze niet alleen erg uniek, maar ook persoonlijk. Waar je ook bent, draag altijd een stukje van thuis, je geliefde of je favoriete reisbestemming met je mee.

Bescherming voor jouw eigen ontworpen hoesje!

Bij het ontwerpen van je eigen iPhone hoesje kun je kiezen uit een boekhoesje, standcase, TPU case of een TPU case met anti-shock. Voor de brokkenpiloren onder ons, bevelen wij een TPU case met anti-shock aan. TPU is op zichzelf erg duurzaam en onbreekbaar, maar wil je toch net dat stukje extra veiligheid? Ga dan voor een TPU case met anti-shock! Dit telefoonhoesje is naast super beschermend ook nog eens schokbestendig! Jouw telefoon is op deze manier volledig beschermd tegen valschade. Jouw iPhone 11 hoesje met eigen foto en ontwerp is dus niet alleen super uniek om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel.
Daarnaast is het mogelijk om een screenprotector aan te schaffen om jouw iPhone 11 niet alleen te beschermen tegen valschade, maar ook tegen krassen en barsten. De screenprotectors van B2C Telecom zijn van topkwaliteit en zorgen voor de beste bescherming.

Telefoonhoesjes met foto’s: een uniek cadeau!

De iPhone hoesjes met jouw eigen foto zijn natuurlijk erg leuk om te ontwerpen, maar wist je dat het ook een erg origineel cadeau is? Verras je partner met een iPhone hoesje met een foto van jullie tweetjes, je moeder met een telefoonhoesje met de kleinkinderen of je beste vriendin met een fotohoesje van jullie favoriete vakantie samen. Een telefoonhoesje met foto is een gepersonaliseerd en erg uniek cadeau. Maak je geliefden dus blij met een zelf ontworpen iPhone 11 hoesje, mét foto!