Een uniek Apple iPad 9,7-inch (2018) hoesje maken kan alleen bij B2C Telecom 

De iPad 9,7-inch (2018) is voor Apple-begrippen een zeer goedkope tablet, die onder meer is voorzien van 9,7 inch Retina display en een 8 en 1,2 MP camera. Voor een eveneens kleine prijs bestel je een leuk Apple iPad 9,7-inch (2018) hoesje, dat jouw tablet zeer goed beschermt. Als je op zoek bent naar een uniek hoesje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij B2C Telecom zelf een uniek Apple iPad 9,7-inch (2018) maken voor zeer weinig geld.  

De nieuwe iPad beschikt over dezelfde afmetingen als de vorige generatie iPad, maar dan mét ondersteuning voor Apple Pencil. Onze Apple hoesjes beschermen de iPad niet alleen, ze voegen ook iets unieks toe qua uitstraling. Tenminste, als je kiest om je eigen iPad 9,7-inch (2018) hoesje te ontwerpen. Voor schitterende prints in verschillende thema’s hoef je op deze website tevens niet lang te zoeken. Onze iPad 9,7-inch (2018) design hoesjes met bijvoorbeeld afbeeldingen van tijgers, tulpen en panda’s zijn stuk voor stuk prachtig om te zien.  

Een eigen Apple iPad 9,7-inch hoesje ontwerpen is leuk en super spannend

Jouw unieke design bedrukken wij met hoge kwaliteit inkt op bijvoorbeeld een transparant TPU hoesje. Het TPU hoesje blinkt uit in flexibiliteit en stevigheid. Het zorgt ervoor dat jouw Apple iPad 9.7 (2017) geen val- en stootschade oploopt. Wel is het verstandig dit hoesje te gebruiken met een screenprotector. Dan weet je zeker dat het kwetsbare touchscreen stukken langer meegaat. Bij ons kun je meerdere foto’s van jezelf op een Apple iPad 9,7-inch (2018) hoesje zetten en dit ontwerp uitbreiden met talloze opties zoals clip arts, glossy effecten en speciale patronen.

Je kunt tijdens het creatieve proces gebruik maken van onze Phone Case Designer. Met deze geweldige ontwerpmodule, die we voortdurend perfectioneren, zet je in no time meerdere foto’s en teksten (jouw naam bijvoorbeeld) op het telefoonhoesje. Bedenk je geen seconde en begin direct met het ontwerpen van jouw persoonlijke iPad 9,7-inch (2018) hoesje.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken