Zelf uniek hoesje maken voor Acer Liquid Z630S 

De Acer Liquid Z630S is de grote broer van de Acer Liquid Z530S. De Acer Liquid Z630S is snel, heeft een krachtige accu en een groot en overzichtelijk scherm. Deze scherp geprijsde krachtpatser wordt niet alleen goed beschermd met een Acer hoesje van B2C Telecom. Door zelf een hoesje te maken krijgt de Acer Liquid Z630S ook een unieke uitstraling. Een eigen hoesje maken is met behulp van onze Phone Case Designer bovendien alles behalve complex.

Onze Acer Liquid Z630S hoesjes zijn al mooi. B2C Telecom beschikt ook over de unieke mogelijkheid om je eigen hoesje te ontwerpen voor de Acer Liquid Z630S. Dat onderscheidt ons van de concurrentie. We kunnen met onze printservice en onze geavanceerde technieken veel toegevoegde waarde bieden. Hierdoor kun je een Acer Liquid Z630S hoesje maken waar geen enkele andere gebruiker ter wereld over kan beschikken!

Zelf Acer Liquid Z630S hoesje ontwerpen mooie ervaring

Meer beleving creëren, dat is wat er gebeurt als je besluit om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Acer Liquid Z630S. Je bent niet de eerste en zal ook zeker niet de laatste smartphone gebruiker zijn die hiervoor kiest. Het grote voordeel hiervan is, dat je op onze website een hoesje samen kunt stellen met zeer veel persoonlijke waarde. Hierdoor zal je wellicht nog zuiniger zijn op de Acer Liquid Z630S.

Een eigen hoesje maken kan heel veel moois opleveren. Dat is terug te zien in de verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes met foto van klanten. Veel mensen kiezen ervoor om hun telefoon te voorzien van een hoesje met daarop vakantiefoto’s. Maar er zijn natuurlijk veel meer opties. Te denken valt aan sportfoto’s, festivalfoto’s, foto’s van kinderen of foto’s van huisdieren. Wellicht kom jij op een idee waar nog nooit iemand aan heeft gedacht!

Eigen Acer Liquid Z630S hoesje maken voor bedrijven

Nadat je met de unieke Phone Case Designer je eigen ontwerp hebt gemaakt, kun je direct het eindresultaat zien in de preview op onze website. Vervolgens zijn nog tal van aanpassingen mogelijk. Net zo vaak tot jij het perfecte Acer Liquid Z630S hoesje hebt samengesteld. Het is mogelijk om tot wel tien foto’s op het smartphone hoesje te plaatsen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Ook bedrijven kunnen ervoor kiezen om hun eigen hoesjes te maken voor de Acer Liquid Z630S. Indien je voltallige personeel op de werkvloer rondloopt met exact hetzelfde hoesje met logo, geeft dat een waanzinnige uitstraling. Nadat de beste foto’s op het Acer Liquid Z630S hoesje zijn geplaatst is het ook nog mogelijk om achtergrondkleuren en cliparts toe te voegen.