Sony Xperia Z3 telefoonhoesjes

Sony Xperia Z3 accessoires

Bescherm Sony Xperia Z3 met hoesjes B2C Telecom

De Sony Xperia Z3 heeft een haarscherp scherm, een geweldige camera, een rappe processor en is bovendien waterdicht. Het toestel loopt op een snelle 2.5 GHz quad-core processor en is net als veel andere Xperia-toestellen van Sony waterdicht. Voor een veilig gebruik van deze smartphone voorzie je deze van een leuk hoesje. Dit kan een design hoesje, TPU hoesje, stand case of standaard boekhoesje zijn. Maar je kunt op dit boekhoesje ook zelf een eigen ontwerp plaatsen.

Met een Sony hoesje weet je zeker dat de telefoon geen schade zal oplopen als die een keer uit je hand valt. Ook krassen, scheuren en andere beschadigingen zijn met een hoesje van B2C telecom niet mogelijk. Daar komt bij dat onze hoesjes meer doen dan alleen bescherming bieden. Ze geven de telefoon ook een catchy look. 

Sony Xperia Z3 design hoesjes schitterend om te zien

Onze Sony Xperia Z3 design hoesjes zijn schitterend om te zien, super degelijk en zeer praktisch. Ze zijn van leer aan de buitenkant en TPU aan de binnenkant en beschikken over vakjes voor pasjes en briefgeld. De designs zijn gemaakt door onze eigen grafisch ontwerper en zijn zeer exclusief. Je kunt ook voor een eigen ontwerp kiezen. Met jouw eigen foto’s op een boekhoesje of een TPU hoesje haal je een product in huis dat niemand anders heeft. Hiervoor hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld. Met dit programma personaliseer je jouw hoesje.

We merken dat steeds meer klanten kiezen voor gepersonaliseerde hoesjes. De hoesjes die je zelf maakt zijn uniek en nergens anders te krijgen en te zien. Behalve eigen foto’s kun je ook effecten en cliparts aan het ontwerp toevoegen. Cliparts zijn bijzondere afbeeldingen die we zelf hebben samengesteld. Deze kunnen jouw Sony case nog mooier maken.

Foto uploaden vanuit Instagram  

De Sony Xperia Z3 is een mooi toestel met een zeer goede camera. De geweldige foto’s die je hiermee maakt zijn wellicht op een hoesje te zetten. Deze foto’s kun je met de Phone Case Designer uploaden vanuit je social media account. Het is ook een goed idee om een Sony Xperia Z3 screenprotector te bestellen. Voor een klein bedrag bescherm je het touchscreen maximaal.    

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken