Sony Xperia XZ4 telefoonhoesjes

Sony Xperia XZ4 accessoires

Op zoek naar een mooi hoesje voor de Sony Xperia XZ4? Grote keuze aan verschillende hoesjes

Het nieuwe toestel van Sony, de Sony Xperia XZ4, valt op door zijn lange scherm. Het toestel heeft namelijk een unieke beeldverhouding van 21 bij 9. Dat komt nooit voor en is langer dan de schermen van andere Android-toestellen. Het oled-led-scherm heeft dunne randen en ondersteunt hdr. Daarnaast kun je de Xperia XZ4 snel opladen of zelfs draadloos opladen. Het toestel is voorzien van een grote accu, maar dat is ook wel nodig vanwege het grote scherm. De Sony Xperia XZ4 is uitgerust met 64 of 256GB opslag en drie camera’s. Je ontgrendelt hem eenvoudig met de vingerafdruksensor.

Bij een nieuw toestel hoort natuurlijk ook een nieuw hoesje. Je wilt natuurlijk wel dat je telefoon zo lang mogelijk mooi blijft. Daarnaast wil je hem ook beschermen tegen krassen of andere beschadigingen. Dat kan perfect met een van onze vele hoesjes. Kies bijvoorbeeld voor een boekhoesje, een tpu-hoesje of een standcase. We hebben voor ieder wat wils, in allerlei kleuren, uitvoeringen en patronen. En altijd voor een eerlijke, lage prijs.

Een uniek en zelf ontworpen hoesje, leuk om te maken

Wil je echt iets unieks? Kies dan voor een hoesje dat je helemaal zelf hebt ontworpen. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Met ons unieke programma Phone Case Designer kies je heel eenvoudig welk ontwerp je op je boekhoesje wilt. Dat kan een bijzondere foto zijn die je zelf hebt gemaakt, de naam van een geliefde of van je kinderen, je bedrijfslogo… het kan allemaal! Zo’n zelfgemaakt hoesje is daarnaast een heel origineel cadeau voor een ander. Bovendien kun je nog heel eenvoudig variëren met allerlei kleuren, patronen en afwerkingen. Zo heeft helemaal niemand een telefoonhoesje dat hetzelfde is als die van jou.

Kies er ook zeker voor om het scherm te verduurzamen. Dit kan met een screenprotector voor de Sony Xperia XZ4. Bestel vandaag nog een uniek hoesje en andere accessoires zoals een screenprotector. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld 

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk