Sony Xperia 5 Magnet Case Cartoon

Sony Xperia 5 Magnet Case Cartoon

€ 19,95
nog 18 op voorraad
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden *
Klantscore 9.3 met 9.700+ reviews
Gratis verzending in NL en BE
Bedrukt in ons eigen magazijn in NL

Vergelijkbare producten

De cartoons op deze design hoesjes maken van jouw smartphone een vrolijke en opvallende verschijning. We beschikken over verschillende cartoons, zodat de opdruk er lekker gevarieerd uitziet. Het design kunnen we op jouw verzoek bedrukken op een stand case. Een Sony Xperia 5 Magnet Case is een van onze meest populaire producten. Dit komt onder andere doordat ze jouw smartphone aan alle zijden beschermen. Verder is de case zeer praktisch. Wat denk je bijvoorbeeld van het vakje aan de binnenzijde en de magnetische sluiting. Verder beschikt de case ook nog eens over een super handige standaard. Ook kun je zelf je eigen unieke telefoonhoesje ontwerpen, met je eigen cartoons, foto’s en teksten. De houder aan de binnenzijde is van TPU, de buitenzijde van PU leer.

8720215173000
B2Ctelecom
Hoesjes
Geen extra valbescherming
Kunstleer, TPU
1
Book Case
Ja
Geen personage
27 mm
188 mm
Geen sportclub
30 g
129 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

7 / 10

Het hoesje is oké. Visueel is het matig dat het gat voor de camera heel groot is, maar mijn camera bump zit helemaal linksonder in het gat en is nét niet bedekt. Verder is de rand en naad van de hoes lastig in combinatie met de vingerdrukscanner. Het randje zit in de weg voor het goed plaatsen van mijn duim op de scanner. Het hoesje is verder stevig, goed afgewerkt en de telefoon zelf past er goed in. Daarom: wel oké.

op 14-04-2023 om 16:05

10 / 10

hoesje niks mis. pas perfect en goede kwaliteit

op 28-02-2023 om 14:49