Samsung Galaxy S7 Edge (G935) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy S7 Edge (G935) accessoires

Samsung Galaxy S7 Edge (G935) gebaat bij hoesje van B2C Telecom

De specificaties van de Samsung Galaxy S7 Edge (G935) zijn om van de watertanden. De behuizing is waterdicht en het 5 inch Curved AMOLED-scherm loopt door aan de zijkanten van het toptoestel. Wat voor voorganger Galaxy S6 Edge gold, geldt ook voor dit apparaat. Het is van absolute noodzaak om gebruik te maken van een hoesje. Kies je een telefoonhoesje van B2C Telecom, dan weet je honderd procent zeker dat je geen cent teveel betaalt. 

De Samsung Galaxy S7 Edge (G935) is op een aantal wezenlijke punten verbeterd ten opzichte van de Galaxy S6 Edge. De batterij is sterker, het standaard geheugen is uit te breiden en de 12 megapixel camera is verbeterd. Van deze opties kun je nog lange tijd profiteren als je besluit een klein bedrag uit te geven aan een hoesje.

Want wat stelt een bedrag van nog geen twee tientjes voor als je een telefoon in je bezit hebt van vijfhonderd tot achthonderd euro. Zonder een beschermend telefoonhoesje loop je een veel te groot risico met de Samsung Galaxy S7 Edge (G935). De aanschafprijs is al niet gering, maar wat te denken van alle losse onderdelen die zich onder de motorkap bevinden. Indien die bij onheil schade oplopen, kun je opnieuw je portemonnee trekken.

Design hoesje verfijnt Samsung Galaxy S7 Edge (G935)

Deze kosten kun je jezelf besparen door wat kleingeld uit te geven aan een smartphone hoesje. Hiermee voorkom je dat het scherm van de Samsung Galaxy S7 Edge (G935) op een onnatuurlijk wijze wordt verbogen. Met onze design hoesjes sla je bovendien twee vliegen in een klap. Deze boekhoesjes met speciale prints bieden niet alleen cruciale bescherming, maar zien er ook nog eens super hip uit. Met prachtige prints van paarden, wereldsteden, natuurgebieden of vintage auto’s krijgt de Samsung Galaxy S7 Edge (G935) een extra dimensie.

Zelf hoesje ontwerpen voor Samsung Galaxy S7 Edge (G935)

Maar de gadget wordt pas echt uniek als je zelf een hoesje maakt, met eigen foto’s en teksten. Dit kan exclusief bij B2C Telecom. We hebben een speciale tool ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig verschillende beelden, cliparts en effecten op jouw smartphonehoesje kunt zetten. Loop je als bezitter van de Samsung Galaxy S7 Edge (G935) al zo trots als een pauw over straat, wat gebeurt er dan wel niet als je zelf je hoesje ontwerpt voor dit toptoestel!

Indien je de Samsung Galaxy S7 Edge (G935) zojuist hebt gekocht, dan is het een nachtmerrie als er meteen een barst in het 5 inch Curved AMOLED-scherm komt. Dit wil je kost wat kost voorkomen. Wees dus verstandig en voorzie deze gadget van een screenprotector. Samen met het hoesje zal je nog lang plezier kunnen hebben van de Samsung Galaxy S7 Edge (G935).