Samsung Galaxy J1 Ace (J110) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy J1 Ace (J110) accessoires

Bescherm Samsung Galaxy J1 Ace met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy J1 Ace is een fijn instapmodel. Het is een variant op de Samsung Galaxy J1. Je krijgt voor een lage prijs onder meer een 4,3 inch scherm met resolutie van 480x800 pixels en een 1,5 GHz quad-core processor met 1 GB werkgeheugen. Op zoek naar een leuk Samsung Galaxy J1 Ace hoesje? Met de hoesjes van B2C Telecom lijkt het net alsof deze telefoon een zeer luxe apparaat is. Dus waar wacht je nog op?

De Samsung Galaxy J1 Ace beschikt over alle belangrijke features tegen een bodemprijsje. Beide kanten van de smartphone zijn voorzien van camera’s en de telefoon heeft een up-to-date versie van Android. Als je niet continue wilt multitasken en vooral goed bereikbaar moet zijn, dan is de Samsung Galaxy J1 Ace wellicht in jouw bezit. Je kunt deze telefoon echt onderscheidend maken als je een leuk hoesje kiest op onze website.

Samsung Galaxy J1 Ace design hoesjes: mooi en praktisch

Dat kan bijvoorbeeld door te gaan voor een Samsung Galaxy J1 Ace design hoesje. Onze design hoesjes zijn niet alleen mooi dankzij de zeer exclusieve prints. Deze telefoonhoesjes beschikken ook over handige extra functies zoals vakjes voor pasjes en briefgeld. Met deze Samsung hoesjes is een portemonnee overbodig geworden. De hoesjes worden door onszelf bedrukt in ons magazijn. Vandaar dat de kosten van deze Samsung Galaxy hoesjes zeer laag zijn.

De opdrukjes zijn in verschillende thema’s en kleuren beschikbaar. Je kunt ook zelf foto’s plaatsen op een smartphone hoesje. Bij ons is het mogelijk om zelf een Samsung Galaxy J1 Ace hoesje te maken. Met onze Phone Case Designer kun je zelf foto’s en teksten op een standaard hoesje plaatsen. Tevens mag je zelf jouw favoriete achtergrondkleur bepalen en glossy effecten toevoegen. Dit levert unieke Samsung Galaxy J1 Ace hoesjes op.

Screenprotector beschermt touchscreen Samsung Galaxy J1 Ace

Het scherm van de Samsung Galaxy J1 Ace is zeer kostbaar. Dit scherm heeft de allerbeste bescherming mogelijk. Daarom is het verstandig om een Samsung Galaxy J1 Ace screenprotector te bestellen. Deze Samsung accessoire is er in glas en in folie. Een glazen screenprotector is het veiligst. Hierdoor kunnen er nooit barsten in het touchscreen ontstaan. De combinatie van een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom is onverslaanbaar!

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Bij B2C Telecom kun je zelf hoesjes ontwerpen